Deezer hifi Aile üyeliği tamamlandı
merhabalar, Apple Müzik üyeliğim olmasına rağmen 1 aydır denediğim Deezerı hifi desteğinde ve bir çok türde daha kaliteli buldum ve mevcut üyeliğimi 15.10.2025 tarihine kadar uzattım. dahil olmak isteyen olursa pm atabilir, burdan yazabilir. Aile tamamlandı. Keyifli müzikler herkese.
@Dupp
Pasif hoparlör tavsiyesi
merhabalar, elimde kenwood marka cd receiver var. 30w x2 kanal çıkışlı 4-8 ohm empedans değerine sahip.
bu receiver için f/p oranı yüksek olan Dali SPEKTOR 2 pasif hoparlör çiftini almayı düşünüyorum.Onun da değerleri aşağıdaki gibi…
Nominal empedans : 6 ohm
Tavsiye amplifikatör gücü : 25 W - 100 W
Verimli ses alır mıyım ? Uyum sorunu olmayacak gibi duruyor ama hoparlörleri tam performansıyla kullanabilir miyim? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
iphone yurtdışı cihazı e-sim kaydı hakkında
iphone 11 pro max yurtdışı cihazımda 9 mart'ta tr sim hat ile 4 aylık kullanım sürem başladı,
bittiğinde e-sim e geçmeyi ve bir 4 ay da öyle kullanmayı planlıyorum.
ama aklıma takılan bazı sorular var bu konuda
- e-sim deki 4 ay sonunda tekrar sime dönebilir miyim?
- Sonrasında e-simi yeni bir hat ile 2. kez kullanma şansım olur mu?
- kayıt işlemi için verilen 2000 tl ücret, sadece sim için mi yoksa her ikisi için mi geçerli oluyor? 1 tanesi için oluyorsa hangisi mantıklı olur?
- su anda kullandığım hat eşimin üzerine ve eşimde sadece yabancı pasaport var. dolayısıyla kayıt işleminden önce hattı kendi üzerime nakil alacağım. bunun için minimum bir süre var mı?
benzer durumda olan arkadaşlar için de rehber nitelikli olması amaçlı konuyu açmak istedim. Başından geçen arkadaşlar deneyimlerini tavsiyelerini paylaşırsa çok mutlu oluruz.
macbook proyu monitör ile kullanma (yardım)
|
|
|
FujiFilm X-H1| Sami12mm | Fuji35mm1.4 & 18-55mm2.8-4|
|
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.014
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 44.221 (Bu ay: 643)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 501 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar