Sessiz çalışan All İn One PC tavsiyesi
Merhaba.
Oyun amaçlı olmayıp yine de performanslı olsun diyerek 23.8", I7 işlemcili bir AIO almak istiyorum. Marka olarak MSI yada Lenovo düşünüyorum.
Ancak, geçen yaz 2.el olarak çok temiz Lenovo V50a-24IMB model AIO aldım. Her türlü test ve bakımını yaptırdım (gerek de yokmuş içinde toz bile yoktu)
Ne varki, fan sesi beni oldukça rahatsız etti. Çeşitli güç ayarları ile optimize etmeye çalıştıysam da sonuç vermedi. Satıım gitti.
Şimdi sıfır bir AIO almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. MSI'ın cooling teknolojisi ilgimi çekiyor ama piyasada çok fazla MSI AIO yok. Var olanların da sıfır kapalı kutu olduğunu düşünmüyorum.
Sizlerin deneyimine göre I7 olup da, kesin sessizdir diyebileceğiniz bir AIO var mıdır? Teşekkürler.
Opel Corsa 1.2 Twinport Enjoy 111 Lastik Ölçüsü
Merhaba.
Opel Corsa 1.2 Twinport Enjoy 111 model aracı 2.el olarak aldım. Üzerinde 195/55/16 v87 ölçülerinde yaz lastiği mevcut. Eski kullanıcısı 90 km.'deki aracın lastiklerini aldığından beri 1 kez değiştirmiş.
Sorum şunlar :
- Bu lastik ölçüsü bu modelin fabrika çıkış ölçüsü müdür?
- Bu araca 4 mevsim, çok pahalı olmayan ama dandik de olmayan hangi marka lastik önerirsiniz?
Teşekkürler.
|
KKTC öğrecilerinin terich ettiği GSM operatörü ve tarife
|
**** silinebilir ****
|
BMW 320i ED 2014 model araca silecek takımı
|
Bozulan anakart yerine daha ucuz anakart tavsiyesi
|
|
Sistem terfisi için tavsiye
|
Ses Kaydı Lisans Durumu
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 211
İkinci El Bölümü Mesajları: 58
Konularının görüntülenme sayısı: 16.368 (Bu ay: 159)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El