Merhaba arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi yaşım 34,Özel dersler almama kolejler de okumama rağmen gençlik yıllarımı uyuşturucu,alkol bar disco gezerek harcayan.2 EVLİLİK 3.için hazırlanan bir abiniz belkide kardeşinizim.
Kendime ait bir inşaat hırdavat malzemesi satan dükkanım evim arabam her şeyim var maddi olarak sıkıntım yok anlayacağınız (koca aramıom :D).Ve bilek güreşi fitness dalında milli sporcu ve yarışmacıyım.
Asıl konuya gelelim. İnsanın yaşı ilerledikçe bazı şeyler kafasına dankk diye gelir ya benimde hep hayal ettiğim üniversite okuma hevesim son 1 yıldır her gece düşündüğüm bir konu .
Sizler çoğunuz taze beyin olarak gördüğüm kişilerin fikirleri benim için çok önemli..
Okul puanım 2.77 sözel bölümü öğrencisiyim.
2023 Sınavına girmek ve tıp hukuk bile kazanacak puan alma hevesim var bu çok mu ironi olur yoksa başarabilir miyim?
Özel üniversitelerde benim sözel bölümden kayda değer bir bölümde okuyabilirim maddi açıdan sıkıntım yok.
Ne tavsiye edersiniz böyle bir maceraya atlamadan önce neler yapmalıyım. Dershane kitap önerileri vs. benim için çok önemli.
Ctizenin takıldığı yeri buldum
|
Bu adamlar d.h. Konudışını yıkacaklarmıs.
|
|
|
Diez Gb kelepir gb :)
|
|
|
Sadece satış konuları var oynayan kaldımı.
|
Takılara blue basmak..
|
sell |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 219
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.065 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO