Dikiş Makinesi Durmuyor
Siruba L818F-M1 Elektronik Düz Dikiş Makinesi düğmeye basıp açınca ayak direkt kalkıyor, pedala basınca ayak iniyor ama dikiş hiç durmuyor, bunun bir ayarı mı var?
Millenicom Hizmet Numarası Nerede?
Faturada göremedim, sözleşmede göremedim, mobil işlemde göremedim, nereden bulacağım bu numarayı?
Dns Yasağı Olmayan iss Hangileri
bir süredir millenicom kullanıyorum modemde dns değiştirdiğim halde yasaklı siteler ve yavaşlatmadan etkileniyor, dns yasağı olmayan firmalar hangileri?
Türknet Telekom'un Modemini Sahiplenmiş
Comnet habersiz kapatıp gidince aceleyle turknet'e geçmiştim fiyatlardan dolayı 2 ay sonra millenicom'a geçiş yaptım aynı gün türknet modemi bize gönderin diye mesaj attı, modem telekoma ait dedim ama hayır mülkiyeti bize geçti diyerek iade istiyorlar, defalarca geçiş yaptım modem hep telekom'a ait kalmıştı şimdi türknet bize ait diyor, bu durumda ne yapmak gerekiyor?
Binance Global Para Çekme Nasıl
Çok eskiden binance tr ile golabale para atmıştım para çekmek için tekrar trye mi aktarmam lazım, desteğe sordum biz ayrı firmalarız onlara sorun diyor, globaldeki parayı nasıl çekeceğim?
Konforlu Minivanlar Hangileri?
500 bine kadar bu sınıftaki en konforlu modeller caddy ve combo mudur başka hangileri iyidir?
Renault Scenic II vs Scenic III
35mb Hız 200kb'ye Düştü
ego primum tollo nominor quoniam leo
|

Son Giriş: 24 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.181
İkinci El Bölümü Mesajları: 388
Konularının görüntülenme sayısı: 328.786 (Bu ay: 4.529)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11.319 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor