130.000 ₺ bütçeyle alabileceğim araçlar
Arkadaşlarım, abilerim merhaba. 25 yaşındayım ilk defa araç alacağım. 2 yıl önce ehliyet aldım ancak hiç tecrübem yok. Alacağım araçtan beklentilerim; görünüş ve sunduğu imkanlar modern olmalı yani arka camı hala kolla açılmasın ya da bluetooth ile rahatça bağlanabileyim, 5 kişilik bir ailem var sık olmasa da senede 1-2 defa şehir dışına çıkarsam motor zayıf kalır klimayı kapatayım dik yokuşta annemi babamı indirip yokuşu tek başıma çıkmayayım. Bunların yanında tabi ki sorun çıkarmayacak bir araç istiyorum. Tercihen manuel olacak HB, SUV, Sedan, Crossover fark etmeksizin araç önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.
Piyasayı araştırıyorum çok fazla seçeneğim yok ama 2013 model full paket manuel dizel fiesta alabiliyorum çok düşük kmde. Aynı paraya geçen sene a180 alabiliyordum şimdi fiesta almak biraz garip geldi sizce mantıklı mı?
|
Piyango ikramiyesinden komisyon almak
|
Avrasya Tüneli'ne isim öneriyoruz
|
DETAYLI & TÜRKÇE Kael'thas Rehberi
|
|
PhantomL0rd yayında!
|
Bu nedir şaka mı bu?
|
Beta key arıyorum
|
İlgi Alanları: Kitaplar, Müzik, Teknoloji, Mizah
CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.451
İkinci El Bölümü Mesajları: 215
Konularının görüntülenme sayısı: 82.195 (Bu ay: 1.339)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.744 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic