Mobil Mu online
Merhaba
2000 yılından beri bıkmadan ara ara vakit geçirdiğim kafa dagittigim oyunu telefondan oynamak artı bir zevk veriyor.
Bulabildiğim bir kaçını konuyu güncelleyerek anlatmaya çalışacağım.
Bu serverde S3 ve 99b sürümleri mevcut. Ama çoğunluk S3 de 99b de çok bot var. O nedenle S3 linkini koydum.
Oyunda helper basit tutulmuş ama kullanışlı. Helperi açtıktan sonra gelen ekrandaki seçeneklere birer defa tıklamanız gerekiyor aktif etmek için. Toplamak için 3 seçenek var zaten.
Aktif olduktan sonra kırmızı alan beliriyor karakterde içinden çıkmıyor zaten içine düşenleri alıyor ne varsa. Artı olarak almak istediğinizi helperi kapatmadan ekranın alt orta solundaki el işaretine tıklamanız yeterli.(helperin solundaki)
Bu serverde ekranı küçük moda almakda mümkün.
Noria da chaos goblinde üretim yapmak baya zahmetli ilk İrem üretme denemem 43 de patladı.
Serverde para ile işler dönüyor başta. Görev yapmak bile 500mil.
Goblinn amcada baya bildiğin para tüccarı 1 günde topladigim 100mil yedi bir hamlede.
Browser video indirici
Merhaba
Android bir tarayıcıdan video izlerken videoyu indirebilen bir tarayıcı varmı... Mesela:
https://www.turkanime.co/video/kimetsu-no-yaiba-movie-mugen-ressha-hen
Gmail 40gb veri kullanmış
Merhaba
Bir arkadaşın Gmail 40gb üstü veri kullanmış iş yeri mailide tanımlı.
Bu nasıl olabilir bilgisi olan varmı. Mail de kullanmadı gelenlerde küçük gönderdiği mailde 1 2 tane...
Android oyunlardaki ses dosyalarını çıkarma
Merhaba oyundaki bir ses gerekiyor bana ama dosya tek halinde uzantisiz. Zıp yaptım ama açılmıyor. Başka bir yontemi varmı..
Devredeki Direnç Hesabı
Merhabalar
Resimdeki ekte bulunan 10w lik direnç seçimi nas yapılmış hesabını bilen varmı.?
Dokunmatik bir devreyi sr501 ile tetikleme
Merhaba
Bu elektronik konularında yeniyim, ateş atsanız yanacak şekilde ilgi duyma ve araştırma içindeyim...
Kafama takılan bir proje var ve gerçekleştiremiyorum. Sorunum şu;
Mevcut dokunmatik bir devrede (dokunarak saatin ışıklandırması yaniyor) dokunmadan sr501 hareket sensörü ile bu tetiklemeyi dokunmatik devreye dokunmadan ve dokunmatik devrede degisiklik yapmadan başarabilir miyim. Varsa yolu nedir.
Aklima manyetik alan geldi ama işe yaramadı.
Lenovo P2 Kablosuz bağlı internete girmiyor
|
|
Kararsız kaldım, sizce hangisi ? Max.1100ytl
|
Kararsız kaldım, sizce hangisi ? Max.1100ytl
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 283
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.229 (Bu ay: 188)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware