Bu bilgisayar alınır mı? - Toplu Hazır Kasa
Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayar parçalarından çok uzak kaldım en son 10 yıl önceki modelleri biliyorum. Şimdi bir kasa almak istiyorum özellikle Diablo 4 vb. oynamak için. Hazır kasalar gördüm yurt dışından getirecek arkadaşım.
Bu kasa dikkatimi çekti acaba alınır mı f/p olabilir mi ne dersiniz? 760 euro sitedeki fiyatı. Bu özellikler iyi mi sizce? Veya önereceğiniz başka hazır kasa olur mu? Teşekkürler
ADMI Gaming PC, Ryzen 5500 • RTX 3060 12GB Graphics Card • 16GB 3200MHz DDR4 • 1TB NVME SSD • 600W PSU Bronze Rated • RGB Gaming Case
Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayar parçalarından çok uzak kaldım en son 10 yıl önceki modelleri biliyorum. Şimdi bir kasa almak istiyorum özellikle Diablo 4 vb. oynamak için. Hazır kasalar gördüm yurt dışından getirecek arkadaşım.
Bu kasa dikkatimi çekti acaba alınır mı f/p olabilir mi ne dersiniz? 760 euro sitedeki fiyatı. Bu özellikler iyi mi sizce? Veya önereceğiniz başka hazır kasa olur mu? Teşekkürler
ADMI Gaming PC, Ryzen 5500 • RTX 3060 12GB Graphics Card • 16GB 3200MHz DDR4 • 1TB NVME SSD • 600W PSU Bronze Rated • RGB Gaming Case
Bu bilgisayar alınır mı? - Toplu Hazır Kasa
Arkadaşlar merhaba,
Toki ev başvurusu mantıklı mı?
Ödeme gücü olan bir genç için, şuan oturma amaçlı değil sadece yatırım amaçlı, bu Toki'nin açıkladığı sosyal konut muhabbeti mantıklı mı?
Taksitler 6 ayda bir artıyormuş o sıkıntı. Ancak yine de ödeyebilirim diye düşünüyorum beni sıkıntıya sokmaz. Ancak buna rağmen mantıklı mı değil mi emin olamadım. Fikir alışverişi yapalım istedim.
Yer: İstanbul için.
Satılık Orijinal Kartlar
Ey Yugiohcular selam, forum ölmüş ama olsun belki birileri vardır hala... Elimde 200+ orijinal kart var, satacağım. İstanbul içiyim.
Değerli ya da çok nadir bir kart yok, normal kartlar var. Kartlar çok çok temiz hiç hasar yok. Orijinal kartlardır. İlan linki bırakıyorum, ilgilenirseniz konuşuruz. Teşekkürler.
https://www.letgo.com/tr-tr/i/200-adet-orijinal-yugioh-karti_18ea9a68-0465-4954-a077-8bafddb9f115
Hayata karşı hiç motive değilim, sizde durumlar nasıl?
DH ailem, hayatımda hiç olmadığı kadar motivasyonsuz, enerjisizim.
- Özel sektörde çalışıyorum işime karşı hiç motive değilim adeta her gün zorla çalışıyorum. Evden çalışıyorum ona rağmen her online toplantı işkence gibi geliyor.
- Yüksek lisansa başladım, ödevleri ve sınavları laf olsun diye yaptım notlar umurumda değil. 1 dönem oldu, inanın ne öğrendin derseniz hiçbir şey öğrenemedim. (İyi bir özel üniversiteye tam burslu girdim).
- Kendimi geliştirmek için birkaç program öğrenmeye heveslendim, kurulumlarını yaptım sonra açıp 1 ders bile izlemedim.
- Spor salonuna giderdim onu bıraktım.
- Hayatta mal mülk gibi bir hedefim kalmadı ne araba ne ev hepsi hayal mevcut ekonomik durumda. Elimde biriktirecek para kalmıyor. Hayat amacım yok.
- Oyun oynamaktan keyif alırdım artık ondan da hiç keyif alamıyorum, bilgisayarım da eskidi yeni oyunları açamıyor birçoğu kasıyor.
- Kütüphanem kitap dolu ama okuduğum kitap uzun süredir 0...
Bilgisayarı açıp boş boş takılıyorum, twitch açıyorum twitterda vb. vakit öldürüp "Next Day" diyorum. Minimum 1-2 aydır böyle hissediyorum... Sizde durumlar nasıl?
Not: Manita yap demeyin evliyim Konuyu muhabbet olması, belki bu Pandemi döneminde veya mevcut durumunda aynı durumdaki arkadaşlar ya da bu dönemi geçirip bundan çıkan arkadaşlar varsa yazsın konuşalım diye açıyorum... Bir yanım diyor bu durum çok normal, zor dönemlerden geçiyoruz, bir yanım da ne bu hal hayatı yaşamıyorsun günler geçip gidiyor... Arada kaldım.
Sleeping Cycle app'i gerçekten işe yarıyor mu?
Sevgili DH ailesi,
Kronik uyanma problemi olan biri olarak sabahları çok enerjisiz ve kötü uyanıyorum. Muhtemelen nefes alma ile ilgili sorunum var ama şu Sleeping app i ilgimi çekti bir denemek istiyorum. Epey de ünlü ve indirmesi var.
Gerçekten işe yarıyor mu, deneyen var mı? Hafif uykuda uyandırabiliyor mu? Mikrofondan da ses takip yapıyormuş, odada 1'den fazla kişi varsa saçmalıyor mu?
|
Uzaktan çalışmaya devam eden şirketler hangileri?
Merhaba arkadaşlar, hala uzaktan çalışmaya devam eden, ofislere dönüş yapmamış şirketler hangileri, kesin bildiklerinizi yazar mısınız?
Satılık Temiz Son Bekçi ve Büyük Şef
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Basketbol
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.249
İkinci El Bölümü Mesajları: 136
Konularının görüntülenme sayısı: 74.119 (Bu ay: 1.153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.452 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun