Yıllar sonra yeniden PlayStation forumuna geri dönmenin heyecanı ile herkese selamlar!
Geçtiğimiz ay Brüksel'de Pixel Oyun Müzesi diye bir yere gittim ve bugüne kadar çıkmış bütün oyun konsollarının yer aldığı bir yerdi. Bu alanda benim gibi oyun sevenler için bir vlog hazırladım ve foruma dönüşümü bu VLOG ile yapmak istedim!
Umarım herkesin keyifle izleyeceği bir VLOG olmuştur!
Bundan sonra daha sık bir şekilde buralarda olacağım!
Herkese iyi forumlar!
Bugüne kadar çıkmış bütün oyun konsollarının yer aldığı bir Belçika Pixel Oyun Müzesi için bir VLOG hazırladım! Oyun ve oyun konsollarını sevenler için tavsiye edilir :)
Belçika Pixel Oyun Müzesi!
Yıllar sonra yeniden PlayStation forumuna geri dönmenin heyecanı ile herkese selamlar!
Geçtiğimiz ay Brüksel'de Pixel Oyun Müzesi diye bir yere gittim ve bugüne kadar çıkmış bütün oyun konsollarının yer aldığı bir yerdi. Bu alanda benim gibi oyun sevenler için bir vlog hazırladım ve foruma dönüşümü bu VLOG ile yapmak istedim!
Umarım herkesin keyifle izleyeceği bir VLOG olmuştur!
Bundan sonra daha sık bir şekilde buralarda olacağım!
Herkese iyi forumlar!
Bugüne kadar çıkmış bütün oyun konsollarının yer aldığı bir Belçika Pixel Oyun Müzesi için bir VLOG hazırladım! Oyun ve oyun konsollarını sevenler için tavsiye edilir :)
Herkese iyi geceler
23 Temmuz'da Sagopa Kajmer'in UNIQ İstanbul'da yapacağı konser için 2 kişilik biletim var. Daha önceden aldığım biletleri, konsere gidemeyeceğim için satmam gerekiyor.
2 tane bilet olup, biletin konumu sahne önü konumdadır.
Bilet başı fiyat ise 450 TL'dir. Karaborsa fiyat fırsatçılığı yapmadan satmaya karar verdim.
Forumda doğru yere mi açtım bilmiyorum ama buradan paylaşmak istedim.
Not: Fiyatta kesinlikle pazarlık yok :)
Herkese selamlar
23 Temmuz'da Sagopa Kajmer'in UNIQ İstanbul'da yapacağı konser için 2 kişilik biletim var. Daha önceden aldığım biletleri, konsere gidemeyeceğim için satmam gerekiyor.
2 tane bilet olup, biletin konumu sahne önüdür.
Bilet başı fiyat ise 450 TL'dir. Karaborsa fiyat fırsatçılığı yapmadan satmaya karar verdim.
Forumda doğru yere mi açtım bilmiyorum ama buradan paylaşmak istedim.
Not: Fiyatta kesinlikle pazarlık yok :)
2014 Sportage yakıt tüketimi sorunu ve sorusu
Herkese selamlar
Kısa bir süre önce 2014 otomatik GDI 1.6 Benzinli sportage aldım. yakıt tüketimi hakkında bir sorum var.,
Depoyu fulledikten sonra özellikle ilk çeyrek depoda inanilmaz hizli tüketim var gibi geliyor bana.
44 km mesafede çeyrek depo tüketim sizce de fazla değil mi? Hızlı kullanmıyorum bu arada.
Aşağida tüketim, ortalama hız ve mesafe bilgileri mevcut. İlk çeyrek depodan sonra tüketim azalıyor. Toplamda ise bir depo ile şehir içi sehir dışı karışık yaklaşık 500 km menzil alıyorum
Hjk
|
|
|
|
Periscope'da istek müzik gecesi :)
|
Meslek: Yüksek Lisans Öğrencisi (ingilizce öğretmenliği)
İlgi Alanları: Playstation, Futbol, Fenerbahçe, Köpek Eğitimi, Fotoğrafçılık
sorunsuz alışverişlerim/referanslarım www.donanimhaber.com www.twitter.com/kaanarli instagram.com/arlikaan
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.143
İkinci El Bölümü Mesajları: 185
Konularının görüntülenme sayısı: 74.944 (Bu ay: 1.086)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 195 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun