Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 279 (Bu ay: 7)
Gpu'nun az çalışıp düşük FPS üretmesi sorunu
Öncelikle herkese merhabalar.
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama benim şöyle bir sorunum var. Sistemim bütün parçalarını az kullanıp oyunlarda düşük fps veriyor. Güç yönetiminde yüksek performans seçili. Nvidia sürücüsü güncel ve ayarlarında max performans seçili; gerçi varsayılan ayarlarında da aynı fps'i alıyorum ama belirtmek istedim.
Sistem özellikleri ve aldığım fps şu şekilde:
SSD'nin hiçbir şey yapmadan %100 olması
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum.
Dün MediaMarkt'tan Samsung EVO 870 500GB Sata3 SSD aldım. Eve gelip Windows 10 kurulumunu yaptım. Lakin ara sıra bilgisayar donmaya başladı. Dedim yani daha öncesinde WD Green 240GB Sata3 SSD kullanırken olmayan şey, daha üst model SSD'de nasıl olur?
Görev yöneticisinin ekran görüntüsünü ekte paylaşıyorum. Bütün tavsiyelere açığım. Lütfen yardımcı olun. Sağlıcakla.
Bunların ne olduğunu bilen var mı?
Arkadaşlar merhaba.
Görsellerde belirttiğim 3 adet malzemenin ne olduğunu tahmin edeniniz var mıdır?
Bu birinci parça yaklaşık 60 kilo geliyor:
Bir de bu iki parça var. Bunların da tanesi 20 kilo civarında:
Ankara: Öğrenci evlerinde suya %50 indirim
|
Ekrem İmamoğlu CNN Türk programı
|
Doları bozdurmalı mı?
|
Kiracı hakları ile ilgili
|
Tutma ihtimali var mı sizce?
(T-Rap) Hidra - Parti
|
Facebook aşırı derecede yavaş
|
Meslek: Öğrenci
Leyla ile Mecnun/Ben de Özledim/İşler Güçler/Kardeş Payı/Kyle XY/Prison Break/Dexter/Person of Interest/Sherlock/Breaking Bad/Supernatural/Fringe/House M.D./
True Blood/Da Vinci's Demons/The Mentalist/Skins/Misfits/Blue Mountain State/The Dead Zone/The Inbetweeners/Chuck/Spartacus/Shameless/Family Guy/ How I Met Your Mother/The Walking Dead/Arrow/The Vampire Diaries/Death Note/Alphas/Revolution/Lost/Heroes |
Kyle XY/Prison Break/Sherlock/Breaking Bad/Dexter/Supernatural/Fringe/House M.D./Skins/Chuck/Spartacus/Family Guy/South Park/How I Met Your Mother/The Walking Dead/The Vampire Diaries/Lost/Heroes |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.891
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 21.122 (Bu ay: 409)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.065 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic