Sıvı Soğutma Dereceleri
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bilgisayarıma Corsiar marka 240mm sıvı soğutma taktım. Sıvı soğutmayı taktıktan sonra işlemcimi stres testine soktum ve saniyeler içerisinde 88 dereceyi gördü ve 88 dereceden yukarıya da çıkmadı aşağıya da inmedi. Bu normal mi düzeltmek için ne yapılabilir? Arayüzde normal kullanımlarda 35-60 derece aralığında değişiyor. işlemcim i5 11400F
Corsair Hydro Series H100 Sıvı Soğutma
Arkadaşlar herkese selam, çok eski bir bilgisayarımda
Corsair Hydro Series H100 sıvı soğutma vardı. Intel i7-3930K işlemciyi soğutuyordu.
Bunu şuan aktif kullandığım i5-11400F işlemcimde kullanmak için ne yapmam gerekiyor? LGA1700 anakartım için hangi aparatı satın almam gerekiyor?
Bakımları nasıl yapılır ve içindeki sıvının sağlıklı olup olmadığını nasıl anlarım? Bu soğutucunun üzerindeki tuş ne işe yarar? aynı şekilde yanlarda da tuş vardı.
Meslek: Tasarımcı
İlgi Alanları: Grafik Tarsaım, Web Kurulum & Tasarım, Sosyal Medya Yönetimi
WEB KURULUM TARASIM, GRAFİK TASARIMCISI |
Merhaba, Ben Furkan Sürücüoğlu. Web Kurulum & Tasarım ve Grafik Tasarım alanlarında freelnace olarak profesyonel işler yapıyorum. Bana numaramdan veya mail adresimden ulaşabilrsiniz. GSM: 0539 385 62 52 MAİL : furkansurucuoglu@hotmail.com |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 200 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware