Bedibuy Almanya Alışveriş Sitesi
Bedibuy.com siz değerli müşterilerimize kolay, hızlı ve güvenli ürün satış hizmeti vermek için 2016 yılında Backnang / Almanya 'da kurulmuş bir şirkettir. bedibuy GmbH Stuttgart Bölge Mahkemesinin Ticaret Sicili'nde tescillidir...
Şirketimiz toplam 3.500 m2 kapalı depolama alınına sahiptir. Bedibuy.com bünyesinde ki toplam 14.000 farklı ürünle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
bedibuy.com size bütçenize uygun mutfak havlusu, süzgeç, çerezlik, mangal ürünleri kolay ve güvenilir bir şekilde alma imkanı sunuyor.
Websitemiz:
Monster Notebook Donmalar ve Sorunlar
Merhabalar arkadaşlar, bir buçuk yıl önce işim gereği tasarım ve animasyon için Abra A7 v11.3 model Monster notebook aldım. Çevremdeki arkadaşlarımın tavsiyesi ile birkaç yıl gidecek cihaz aldığımı düşündüm. Fakat kullandıkça birkaç sorunla karşılaştım. Kısaca bahsetmek gerekirse.
1. bilgisayar çalışırken sık sık ekran gidiyor. Ekran yatay çubuklarla bir renk cümbüşü halinde bozuluyor ve sonra 2 saniye içerisinde kapkara oluyor. Bu olayın başıma gelmesi her günde 3-4 defaya kadar karşıma çıkıyor. Kısayol tuşuyla ekranı 2. monitöre getirip, tekrar bilgisayar ekranına geri getirdiğimde kullanmaya devam ediyorum. Veya laptop kapağını kapatıp açtığımda hiçbir şey olmamış gibi programlarımı kullanmaya devam ediyorum. Bu durum bilgisayarı ilk almamdan 2-3 ay sonra başıma geldi ve yaklaşık 12 aydır devam ediyor.
2. gün içinde bilgisayar 3-4 kez donuyor. Donma başladığında önce temel işlevleri yapmaya devam edebiliyorum dosyayı kaybetmemek için kaydedebiliyorum ama birazdan donacağını da biliyorum. Alt Tab'la uygulamalar arasında geçiş yapıyorum ama geçiş yaptığım uygulamada işlev yapamıyorum. Müzik varsa arkada çalmaya devam ediyor. Fareyi hareket ettirip düğmelerin üzerine getirebiliyorum, üzerine gelme görsel efektini görüyorum ama tıkladığım yer çalışmıyor. Biraz sonra arkadaki müzikte fare de tam olarak donmuş oluyor.
3. renderlarda RAM kullanımı yüzde 90'lara çıktığında ekran bir anlığına kararıp Windows'un transparan özelliği kapanıyor ve renderım yarıda kesiliyor. Daha önce de bilgisayarlarımda RAM'in tamamının kullandıldığı olmuştu ama asla yarıda kesilme yapmamıştı.
4. yeni bir sorun şarjım %60'dan sonra dolmuyor.
Daha önce iki kez servisine verdim birinde temizlik ve bakımını yapalım geçmezse servise veririz dediler ve sorunlar geçmedi. İkincisinde ise anakartı değiştirdiklerini söylediler ama yine sorun geçmedi. İşlerimin yoğunluğundan ve yedek bilgisayarım olmamasından tekrar tekrar servise veremedim.
Bilgisayarımın garanti süresine az bir süre kaldığı için işlerime ara verip bir kere daha servisine vermek istiyorum ama sorun tespitinde başarılı olduklarını düşünmediğim için sorunun kaynağını teknik servise kendim belirtmek istiyorum. Tüm bu hatalar nereden kaynaklanıyor olabilir. Markayı da çok fazla kötülemiş gibi olacağım ama Monster almayı düşünüp vazgeçecek arkadaşlar varsa not olarak çevremdeki 6 kişi Monster notebook kullanıyor ve hiçbir sorun yaşamadığını söylüyorlar. Bu durum benim şansızlığım olabilir.
Yazıyı uzun tuttuğum için kusura bakmayın cevaplarınızı bekliyorum.
Schnelltest Esslingen;
Esslingen kentinte yer alan bir Covid-19 Sars Rapid 15-30 dakika içinde sonucu açıklanan ücretsiz covid Testi yaptırabileceğiniz bir sağlık merkezidir. Esslingen am Neckar, Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinin bir şehrinde yer almaktadır. Sağlık merkezi 2019'dan beri faaliyetlerine devam etmektedir.
Websitesi : https://schnelltest-esslingen.com/
333 Baskı 333 Tanıtım A.Ş. iştirakidir. 333 3 mühendis tarafından kurulmuştur. Ayrıca 333 evrensel bir gülümseme davranışını anımsatmaktadır. 333 kurulduğu ilk zamanlarda stüdyo ve reklam ajansı olarak faaliyete başlamıştır.
333 baskı işlerini güvenerek verdiği firmaların verdikleri sözü yerine getirmemesinden dolayı sıkıntılı süreç yaşamıştır. Bunun sonucunda 333 dijital baskı makinelerini bünyesine katarak, araç giydirme sektörüne de girerek 333 Baskı altında firmasını genişletme yoluna girmiştir.
Başlıca hizmet verdiğimiz yerler; dijital baskı, kanvas baskı, uv baskı, sanatsal çerçeve imalatıdır.
https://333baski.com üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
Siperx Yüz Koruyucu Siperlik Nedir?
|
|
Koronavirüs nasıl bulaşır?
|
Yandex Kurumsal Mail Alt Yapısı Çöktü
|
Asansör Etiketi
|
Ankara Ucuz Web Sitesi Şirketleri
|
Meslek: It Manager
Başarılı bir insan olmaya çalışmayın; değerli bir insan olmaya çalışın, başarılı insan, hayattan verdiginden fazlasını alır,değerli insan ise, hayattan aldığından fazlasını verir. "Albert Einstein" |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 117
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.857 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware