Kurulum ve kullanımı çok pratik , içerisinde orjinal mürekkepleri mevcut , ekstradan 1 adet yedek siyah tüp var.
Yazdırma hızı hiç fena değil, ev kullanıcısı için fazlasıyla yeterli.
Sepette 5.699 - stok tükenmiş.
Epson Ecotank L3260 A4 Çok Fonk.Yazıcı Ürün Açıklaması
Kartuşlara veda edin
Evde zahmetsiz bir baskı deneyimi: Ultra yüksek kapasiteli mürekkep tankları, elleri kirletmeden dolum yapmaya olanak tanır ve kilitli şişeler yalnızca doğru renkteki mürekkep tankına takılabilmesi için tasarlanmıştır.
Tasarrufa devam
Bu EcoTank mürekkep püskürtmeli yazıcı, baskı maliyetinde %90'a varan oranda tasarruf etmenizi sağlar1 ve 3 yıla kadar yetecek miktarda mürekkep pakete dahildir2. Pakete dahil edilen mürekkep ile 8100 sayfaya kadar siyah-beyaz ve 6500 sayfaya kadar renkli baskı alabilirsiniz3. Yedek mürekkep şişesi seti 66 kartuşa eşit miktarda mürekkep sağlar1.
Modern esneklik
Bu yazıcıyı mevcut ev kurulumunuza kolayca entegre edin ve baskı işlemlerini cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayarlardan yönetin4. Dahası, Epson Smart Panel uygulaması ile yazıcınızı akıllı cihazınızdan kontrol edebilirsiniz4. Belge ve fotoğraf baskısı, kurulum, izleme ve sorun giderme işlemlerini telefonunuzdan veya tabletinizden gerçekleştirin.
Özelliklerle dolu
3,7 cm'lik renkli LCD ekranı, 100 sayfalık arka kağıt tepsisi, kenarlıksız fotoğraf baskısı (10 x 15 cm'ye kadar) ve dakikada 10 sayfaya varan baskı hızıyla5, çeşitli görevleri çabucak gerçekleştirebilirsiniz.
Temel Özellikler
- Baskı al, tara ve fotokopi çek LCD ekranlı, çok fonksiyonlu mürekkep tanklı yazıcı
- Ultra düşük maliyetli baskı Baskı maliyetinde %90'a varan oranda tasarruf edin1
- 3 yıla kadar yetecek mürekkep pakete dahildir2 8100 sayfaya kadar siyah-beyaz ve 6500 sayfaya kadar renkli baskı için mürekkep içerir3
- Yüksek verimli yedek mürekkep şişeleri Tek bir mürekkep şişesi setinde 66 kartuşa eşit miktarda mürekkep1
- Epson Smart Panel uygulaması Kurulum, izleme, baskı, tarama gibi işlemleri akıllı cihazınız üzerinden gerçekleştirin4
- Ürün Adı:Epson Ecotank L3260 A4 Çok Fonk.Yazıcı
Turkcell numara taşıma sonra sms alamama sorunu (çözüldü)
Herkese merhaba , numaramı Turkcelle taşıdım dün gece aktfleşti hiç bir şekilde sms alamıyorum . Müşteri hizmetlerinin paylaştığı #330*0000# kodu girip telefonu restart ettim fark eden bir durum olmadı.
Tekrar müşteri hizmetleri ile görüştüğüm sim kartınızı başka bir cihazda deneyin muhtemelen sms alacaksınız. (edit şu an başka cihazda deneme imkanım yok :) )
moto z2 play , android 8 sürümü kullanıyorum .
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Pierre Cardin Her 250 TL'de 50 TL İndirim
eşofman altları lcw ile aynı fiyata geliyor, %85 pamuk ... ben hb üzerinden 150/30 indirim kodu (sana ozel ibaresi vardı) ve 15tl garanti bonus ile daha uyguna aldım .
pandemi doneminde özellikle evden çalışanlar için ihtiyaç olmaya başladı...
** Yeni üyelerimize özel 250 TL'de 40 TL indirim Kupon Kodu YENIUYELIK
https://www.pierrecardin.com.tr/kampanyalar
amfi yardım!!!
|
|
dtx kablo tv den çıkarıldımı?
Netmaster CBW-383Z4 arayüze giremiyorum
|
7800x işlemciye anakart önerisi
|
akrilik boru kesme sorunu
|
Meslek: Programmer
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım, Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım. Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım, Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.037
İkinci El Bölümü Mesajları: 335
Konularının görüntülenme sayısı: 60.482 (Bu ay: 1.856)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 507 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar