Kendi araştırmalarımdan sonuç alamadım. şu şekilde bir araç ihtiyacım var bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
-ticari veya binek olabilir önemli değil.
-otomatik vites olmalı
-7 koltuklu olmalı ama son 2 koltukla bagajı tamamen sıfırlanan modellerden olmamalı
buraya kadar zaten çok seçenek var aslında asıl ayıran önemli madde ise
-öndeki şoför ve yolcu koltuğu hariç geri kalan 5 kişilik 2 sıra koltukların tamamen yatabildiği bir model
işin özeti hem 7 koltuklu kalabalık aile için kullanabileceğim, hem de işyerinde ihtiyaç olduğu zaman arkadaki 2 sıra koltuğu yatırıp büyük bir alana sahip olabileceğim bir araç lazım.
işyerinde 2. araç ihtiyacımız oluyor ayda bir anca kullanılan, asıl araçta problem çıkınca tamir vs durumlarında mecburen tutuyoruz. (eski model tourneo connect camsız van model. ) malum araç yatırmak artık çok maliyetli kaskosu vergisi vs. bunu satıp anlattığım bir araç alırsam hem kendim günlük kullanabileceğim, hem de işyerinde işimizi görecek.
mantık bu yani buna göre tavsiyeleri olan var mı?
İşyerime yazıcı almam gerekiyor. sadece siyah beyaz baskı alıyoruz.
tanklı tip veya mono lazer yazıcılardan birini almaya karar vermiştim
almışken daha hızlı yazdırsın diye lazer üzerinde düşünürken, lazer yazıcıların ilk sayfayı ısınması sebebi ile 8 saniye civarında çıkardığını öğrendim.
bizim çalışma şeklimizde aynı anda maksimum 3 sayfa basar. sonra 10-20 dakika sonra 3 sayfa daha basarız. bu şekilde gün içinde devam eder. yani tek seferde öyle 10-20 sayfa basmayız.
bu şekilde kullanımda lazer yazıcı baskıdan 20 dakika sonra tekrar baskı aldığımda yine 8-9 saniyede mi çıkarıyor ilk sayfayı. eğer öyle ise benim kullanım olarak süre avantajım olmuyor.
günde 100-150 sayfa siyah-beyaz e arşiv fatura baskısı alıyorum a4 e. sizce mono lazer mi tercih etmeliyim?
yaratıcı fikirler lazım dh beyin takımını topluyoruz :)
|
BİM 'in Film Fragmanı :)
Hızlı ve Bahçeli :)
|
Dışkını yap şarkısı klibi (ingilizce)
|
sinan engin - ahmet çakar kavgası
|
beyaz futbol montaj videosu
|
Dans etmeyi seviyor musunuz?
|
troll nusret :)
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 61
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.157 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic