4080super için hangi kartı seçmeliyim?
merhabalar arkadaşlar.
amd ryzen 7700x ve 4080superli bir sistem düşünüyorum. hazır sistem olarak gamegarajda şöyle bir sistem var.
bu sistemde anakartı asus b650m-k olarak değiştirmeyi düşünüyorum. ekran kartı olarak da palit gamingpro modelini seçmeyi düşünüyorum. toplam 69.250 tl ediyor.
başka bir sitede msi ventus 3x oc ile de toplayabiliyorum. asus proart olarak sistem de toplayabiliyorum. fiyatlar 75bin e kadar çıkıyor sadece kasa için.
4080super için palit gaming pro - msi ventus 3x oc - asus proart arasında kaldım. siz olsanız hangisini önerirsiniz kart olarak?
7700x işlemcinin üstüne çıkabilirim ama bütçem max 75bin. render yada youtube yayıncılığı yapılmayacak. sadece cs ve fifa. ilerleyen zamanda rdr3 ve gta6 oynanır o kadar.
yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar merhaba, telefonum bazen günde 5-6 bazen 8-10 kere kilitlenip reset atıyor. birkaç telefoncuya götürdüm ama bilemediler bulamadılar, bizde kapanmadı dediler. bir elektronikçi işlemci soğuk lehimden şüphelendi. genelde telefoncular sadece pil ve ekran değişimine odaklı oldukları için bu tarz şeyleri yapmıyorlar genelde.
anakart tamiri yapacak bir servis var mı acaba? huawei nin kendi servisi çok para istiyor anakarta. o paraları vereceğime gider yeni bir telefon alırım diyorum.
kafayı yemek üzereyim. armut sitesinden de talep oluşturdum ama ne arayan oldu ne soran. yardım ederseniz çok memnun kalırım arkadaşlar. (izmir içi, işini iyi yapan biri olursa valla çok makbule geçer)
merhaba arkadaşlar. hazır sistem bakıyorum genelde kartlar h610 chipsetli oluyor. asusun m-r m-d m-k anakartları var. fiyatları da birbirine çok yakın. acaba ne farkları var?
kıyaslamasını buradan yaptım ama bir giriş farklılığı var sanırım yanılıyor muyum?
2. duruma gelirsek i5 12400f, 1tb m2 ssd, nvidia 3070li hazır sistem bakıyorum. (Ti de olabilir) ryzen ve radeon düşünmüyorum. hazır sistemlerin hep bir yanı kötü oluyor, anakart giriş seviyesi, kasa mesh (önü delikli) veya psu su çok kötü vb... 1080p 165 hz monitör ile kullanılacak. dengeli sistem için pek bir artısı yoksa tek tek kendim de toplayabilirim. önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
Superonline'dan Türk.net e gecmek
10 yillik superonline musterisiyim. 84.90tl ödediğim faturaya, bugün 179 tl dediler. Taahudumun son gunu. Kapatın internetimi dedim. Turk.net kullanan var mı? Nasıl acaba?
Gamepower Saber Red Switch Sorunu
|
|
Bir monitör tavsiyesi
|
Harddisk sorunu (videolu)
|
Eski uydu cihazı ile yayın almak..
|
Turkcell hat fatura hakkında
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.592
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 21.588 (Bu ay: 306)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.418 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar