Honda otomobil motor tavsiye
Merhaba,
Kısaca anlatmak gerekirse bir teknede (jetboat) kullanılmak üzere motor araştırıyorum. Motorda aradığım özellikler, 6000-7000 devri rahat çevirebilirsin, distribütör olmasın, 100hp üzerinde, mümkünse hafif, 1.6 litreyi geçmeyen enjeksiyonlu bir motor arıyorum.
Ben D16V1 düşünüyorum. Pek bilgi sahibi değilim. Bana bu motorun artıları, eksileri veya farklı motor tavsiyelerinizi nedenleriyle belirtmenizi rica ediyorum. Doğal olarak motor bana tüm elektrik tesisatı beyni, anahtarı dahil olarak gerekli.
Böyle bir paketin maliyeti ne civarda olmalı. Ben D16V1 tüm paketi 20 bin tl ye buldum, sizce fiyat nasıl?
Bu arada bu setten 2 tane lazım.
Teşekkürler
Hoparlör omaj ayarlama
Merhabalar
Aracımın orjinal müzik sisteminde 4 kapıda kompanentler (baslar aşağıda tizler yukarıda) ve bagajda da kendi subwooferi var. Fakat kapı kabinlerinde yırtılmalar ve çızırtılar vardı. Sony marka 2 takım oto hoparlör takımı aldım ve taktım. Fakat araçtan çıkan orjinaller 8 ohm du, sonyler 4 ohm. Bu durumda omaj duştüğü için sonylerin sesi daha fazla çıkıyor ve kapı tweeterları ve bagajdaki subwooferın sesi neredeyse duyulmuyor.
Şimdi kaliteyi düşürmeden sonylerin sesini nasıl aşağı yukarı yarı yarıya düşürürüm?
Teşekkürler
Harman Kardon AVR360 Vs Pioneer VSX-520
|
Kenwood Anfiden gelen vınlama sesi
|
Ram sorununa yardım lütfen
|
AM2+ soketli anakarta AM3 işlemci
|
Anakart: Gigabyte GA-MA78GM-S2H İşlemci: AMD Phenom X3 8450 Ekran kartı:HIS HD 5750 1GB |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.467 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware