Hotspot ile Wi-Fi dağıtımı yapma
Arkadaşlar şirket içindeki işçilere pasaport numaralarını kullanarak Wi-Fi izni vermek istiyorum.
Elimde Unifi Sistemi var. Hotspot kurdum ancak giriş kodunu kendim bir türlü belirleyemedim. Kendi verdiği kodu kullandırıyor.
Firewall olarak Sophos var oda AP'ler sadece sophos olursa hotspot çalışıyor.
Temelde amacım insanlar Wi-Fi'ya bağlandığında internet sayfası açılsın ve pasaport numarası sorsun sonrasında internete cıkış verilsin. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Netoworkte Mobil Cihazları ve Pcleri Ayırmak
Arkadaşlar şirkette yaklaşık 500 cihaz ağa bağlanıyor. Bu cihazlar içinde yazıcılar, ip telefonlar, access pointleri pc ler, cep telefonları falan bayağı dolu
500 cihazın 300ü cep telefonu şimdi bu cep telefonlarının farklı ip almasını istiyorum. pclerin aldığı ip bloguna girmesin. Bağlanan cihazın Cep telefonu olduğu anlayacak ve onu belirlediğimiz ip bloguna atacak böyle birşey yapabilirmiyim.
Firewall sophos
Windows 7 ile Excange Maile Bağlanma Sorunu
Arkadaşlar çalıştığım şirkette birçok eski bilgisayar var ve sadece mail ve excel kullanılıyor. Mail Serverimiz Exchange 2019 Eski bilgisayarlara windows 10 kurulmuş durumda sadece Outlook kullanmak için. Windows 7 kullanarak Outlook 2013, 2016,2019 bağlanabilen varmı aranızda.
Eski bilgisayarlara windows 7 kurmak istiyorum. Daha hızlı çalışıyorlar. Outlook işini bir türlü aşamadım.
Microsoft Office Outlook Yardım
Arkadaşlar outlook ta normal gönderilmiş kutusunda ara kısmına tıklayınca yukarıda kime butonu çıkıyor. Ama yedekte ki gönderilmiş dosyasında ara ya basınca kimden çıkıyor. Gönderilmiş öğerelere basınca kime gelmesi lazım natıklı olan ama pst dosyalarında alındığı zaman kimden cıkıyor
yor oraya kime butonunu nasıl getirebilirim.
İnterneti Kontrollü Biçimde Dağıtmak
Arkadaşlar çalıştığım iş yerinde ki internet 100mb
bazı bilgisayarlara yüksek internet vermek istiyorum. bazı bilgisayarlara daha düşük vermek istiyorum.
Örneğin muhasebe katında 20mb yeterliyken doküman kontrole 50mb vermek istiyorum. yada ip ye göre şu ip şu kadar hız kullansın diğer ipler daha düşük gibi bunu yapabileceğim bir sistem varmıdır.
Arkadaşlar Pub-g Valorant Gibi oyunlar ve yayın için bir monitör arıyorum. Ekran Kartım RTX 3060 o yüzden g-sync monitör arıyorum. o yüzden bu mnitörü buldum
bu monitörü beğendim. Nasıldır sizce bu monitör veya bu şart değil. Aynı özelliklere sahip daha iyi veya daha ucuz tavsiyeleriniz ne olur.
Arkadaşlar Pub-g Valorant Gibi oyunlar ve yayın için bir monitör arıyorum. Ekran Kartım RTX 3060 o yüzden g-sync monitör arıyorum. o yüzden bu mnitörü buldum
bu monitörü beğendim. Nasıldır sizce bu monitör veya bu şart değil. Aynı özelliklere sahip daha iyi veya daha ucuz tavsiyeleriniz ne olur.
Canon m50 vs m50 mark II
Arkadaşlar youtube için hem roportaj hem vlog cekimi icin kamera almak istiyorum 9000 kadar butcem var ama bu ikisi arasında ki farkı anlamadim aralarında 2500 lira kadar fark var değer mi bu fark yada bu fiyata bunlardan daha iyisini tavsiye edebilir misiniz
125cc motor tercihi
|
Port Açma Problemi
E8400 3.0 Ghz. 2Gb Vista UPG. Ocz 800mhz ram ati 3650ddr3 vga asus p5q pro anakart cm 600w psu asus esquare soğutucu |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 20.777 (Bu ay: 573)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware