Audi a4 b9 2019 45tfsi
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda ikinci el a4 45 tfsi Quattro araç satın alarak aranıza katıldım. Araçla ilgili birkaç sorum olacak.
Bir önceki aracım 2014 seat leon fr manuel modeliydi. Biraz bilgisiz kaldım bazı konularda, yardımınızı rica ediyorum. İlk çalıştırmada rölanti devri 1200 devirde kalıyor uzun süreli. 2 dakika bile beklesem 900 devirlere düşmüyor. Ama vitesi d konumuna alırsam devir düşüyor. Bu normal mi? Leonda 10 saniye içerisinde 900 devirlere düşüyordu.
İkinci sorum, eski aracım kışın 4-5km yol yapmadan isinmazdi. Hatta 8 yıl kullandığım leonun soğutma fanı sadece bir kere çalıştı. A4 te fan çalışıyor sık sık. Belki motor hacminden dolayı böyledir, fikrinizi almak istiyorum.
Üçüncü ve son sorum, aracımda mmi ekran var. Makyajsız kasa, dokunmatik olmayan model. Bu ekrana galiba carplay/android auto uygulanabiliyor. Ama net bir bilgiye ulaşamadım, bununla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
Bilgisiz olduğum için soruyorum. Bu konular forumda varsa da ben ulaşamadım. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
grundig 43 gef 6935 ekran parlaklığı sorunu
merhaba arkadaşlar. daha çok geceleri kullanmak için, başlıkta yazdığım televizyonu aldım. geceleri kullanacağım için ekran parlaklığını menüden kıstım. fakat youtube uygulamasına girince parlaklık yeniden artıyor. bu netflix için de geçerli. uygulama açıkken ayarlara girmeye çalışınca, ana ekrana çıkarıyor. yani özetle; canlı tv hariç uygulamalarda ekran parlaklığı full olarak görüntü veriyor. müşteri hizmetlerini aradım, servis elemanlarının beni aramasını sağladılar. belki benim bulamadığım bir ayar yeri vardır diye düşündüm açıkçası, zira uygulamalarda parlaklık kısılamaması çok mantıksız. servis elemanı da çözüm olmadığını söyledi.
buraya yazma nedenim; direkt bu modeli ya da grundig tv kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. bunun bir çözümünü biliyor musunuz? ben hala bunun bir yolunun olduğunu düşünmek istiyorum. yoksa iade etmek zorunda kalacağım. bu bahsettiğim sorun dışında tv gayet başarılı, uygulamalara girmesi, hızı, görüntüsü gayet başarılı.
şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
A101 - Hi level 43hl660 iade sorunu
|
Lg 49uj630 kendiliğinden kapanma sorunu
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 103
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.923 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası