50 inch tv tavsiyesi
Yeni modüllü üyeler için 4k kanalı açıldı!
Selamlar arkadaşlar
1000 mbit İnternet almak istiyorum. Evimde sadece Türk telekom fiber altyapısı var.
Türk telekom 24 ay taahhüt istiyor.
Comnet ise çok şikayet var gözüküyor denemek lazım mı bilemiyorum.
Başka uygun fiyatlı taahhütsüz 1000 mbit veren tt altyapısını kullanan hangi iss'ler var?
Sony 55X90J vs. TCL 55C825
Arkadaşlar yeni bir TV alma arefesindeyim.
Çok spor karşılaşması izlediğim ve uyurken TV'yi açık bıraktığım için burn in korkusuyla şimdilik OLED TV düşünmüyorum.
O yüzden bu 2 TV arasında kaldım. Bütçem 15K
Hemen hemen ikisinin fiyatı aynı.
Tv'de önceliğim canlı renkler. Soluk ve mat renkleri sevmiyorum. Kullanma amacım ise öncelikle spor karşılaşmaları, netflix, yerli yabancı uydu yayınları.
Kendimi gamer olarak görmem o yüzden konsol kullanımı bu tv'de en son özellik benim için. Çok nadir yeni çıkan bazı oyunları oynarım o kadar.
Bu saydığım kriterlere göre hangi TV daha uygun olur benim için?
Apple iPhone 13 Türkiye fiyatları açıklandı
Aşağıda hem USA hem TR fiyatları mevcut.
Amerika'da asgari ücret en düşük aylık 1500 Dolar.
Bizde ise asgari ücret net 2850 TL.
Elin amerikalısı iphone 13 pro max'i 1 aylık maaşıyla alabiliyor üstünede yemek yiyor.
Biz ise 8.5 ay yemeden içmeden biriktirmemiz gerekiyor almamız için.
Yorum sizin.
Kaynak :
Yazlık yerlerde çoğu yer dolmuş - Hani kriz vardı
Arkadaşlar nispeten çok popüler yer olmayan didim'in akbük bölgesinde aylık veya sezonluk yer bakayım dedim ve gözlerime inanamadım.
Pandemi olmasına rağmen şimdiden temmuz ve ağustos ayları rezerve edilmiş durumda. Bahsettiğim yerlerde otel VS değil, bildiğin 2 katlı daireler veya villalar ve aylığı 30.000 TL civarında en ucuzu.
Sorsan kriz var, millet yerden çöpten yemek topluyor derler.
Tamam bende biliyorum fakirler olduğu kadar zenginlerde var ama fox haber, halk TV, tele 1 gibi kanallara baksak milletin hepsi açlıktan ölüyor.
Alınık motorlu hareketli çanak sistemi
Selamlar
Eğer elinde satmayı düşünen varsa hareketli, motorlu komple sistem talibim.
Özelden yazabilirsiniz.
Tasima ruhsati almak isteyen?
Selamlar arkadaslar
Bu forumda tasima ruhsati almayı düşünenler var mi acaba? Beraber iletişime gecsek, konuşsak bu konuları.
Rüşvetle silah taşıma ruhsati alınıyor mu?
Selam dostlar
Bir arkadaşım laf arasında rüşvetle tasima ruhsati alındığını söyledi hemde 2 günde ruhsat çıkıyormuş, hastaneden kurul raporu bile almadan.
Bende bunun belki 80'li 90'li yıllarda olduğunu ama şimdilerde imkansiz olduğunu savundum.
O da sen öyle san, halen var rüşvetle ruhsat dedi.
Gerçekten var mı böyle birsey?
Not: konu suç teşkil edecekse silinebilir.
Bu Fiber mı?
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 14 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 665
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 128.793 (Bu ay: 2.037)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 415 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası