Merhabalar;
Sizce durum ne olur?
Türknet kullanıyorum , iptal edeceğim. Şimdiye kadar sorun yaşamadım ama fiyattan dolayı kullanmayacağım.
100 mbs benim için yeterli. Tavsiye edeceğiniz internet kesintisi olmayan iss var mı ?
Teşekkürler.
Merhabalar ;
alım satım işinden hiç anlamam. 2 aylık amazon trden alınma sony tr garantili cihazımı bir tanıdığıma 17500’e satıyorum. Sizce ucuza mı satıyorum? Yıl başından sonra zamlanır mı?
Bilgi verirseniz sevinirim
Daha Büyük Deprem Olacak
Bu depremde bence biliniyordu , veya bilerek yapıldı. Halkı büyük depreme hazırlamak için yapılan suni deprem. Tatbikat senaryosu da bunun içindi. Yıllardır böyle tatbikat neden yapılmadı? Bu olan depremle mi denk gelmesi tesadüf mü?
Not; Sadece komple teorisi , düşüncedir
Türkcell Tahhüütüm Bitiyor Vodofone’a Geçeyim Mi?
|
Arkadaşlar merhaba. Postu gören önemserse sevinirim.
Fifa 23 oynarken son dakikalara doğru koldan böyle sesler geliyor sizce normal mi?
Gta 5 Ps5 versiyonu; Araçla seyir halindeykende yapıyor bunu bknz:
Fifa oynarken son dakikalara doğru:
Buda Dirt 5 oynarken;
Buda tesadüf youtube’da denk geldiğim başka birinin. Benimle aynı sorunu yaşamakta.
PS5 FİFA 2023’TE KOLDAN GELEN SES
Merhabalar,
Dualsense titreşim ayarlarından titreşim kapalı olmasına ramen, oyun sırasında genelde son dakikalara doğru kolun içinden bir mekanizma çalışır gibi ara ara ses geliyor. Motorlu bir mekanizma hareket etmek istiyorda edemiyor gibi yada kol yarım titriyor gibi. Anlık oluyor. Bu sizde de öyle mi? Tam tarif edemedim ama bunun gibi bir şey.
Not: Titreşim ayarı dahil tüm ayarlar açık olsada bu ses ara ara geliyor özellikle 45.dakikalardan sonra.
Herkeste mi bu böyle? Yoksa benim kol mu arızalı.
Edit: Dakika 70’ten sonra koldan gelen ses
Arka Plandan Nesne Silmek
Merhaba arkadaşlar
Çok sevdiğim bir fotoğrafım var fakat arka plandan biri var. Arka plandan nesne silebilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
iPhone 11 - 20’den 100’e Şarj Süresi Normal Mi?
Arkadaşlar merhaba. iPhone 11 cihazım var. Orjinal apple’dan alınma 20W adaptör ve kutusundan çıkan hızlı şarj kablosu ile şarj sürem şöyle; 15:22 - %22
17:45 %100
Sizce bu durum normal mi? Yardımcı olur musunuz?
Meslek: Uçak Mühendisliği
SAMSUNG™| Teknisyen |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.852
İkinci El Bölümü Mesajları: 74
Konularının görüntülenme sayısı: 201.786 (Bu ay: 2.690)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 637 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic