Cs2 itemleriniz nakite çevrilir.
Merhaba, CS GO itemlerinizi BUFF fiyatının %88-%92 oranla alabilirim. Stickerlı, özel floatlı koleksiyonluk skinleri almıyorum arkadaşlar. Buff nedir diyecek olanlar steam fiyatlarının hemen hemen yüzde 60 - 65 civarına denk geliyor.
Teşekkürler.
İletişim : Dm ve veya steam arkadaşlık kodu : 60361403
Not : Forumdan bir çok alım yaptım, 250k değerine yaklaştı aldıklarım. Referanslarımı kontrol edebilirsiniz, elden geldiğince forum referans sistemini kullanmaya çalışıyorum. Kullanmadığım bir çok alışverişim de oldu.
Alım olarak referansı benden az olanlardan önce ürünleri alırım, sonrasında havale yapabilirim.Teşekkürler.
Satılık CS2 Bıçak Skinleri - SATILDI
Merhaba. Elimde bulunan bıçakları nakit ihtiyacından dolayı satmak istiyorum.
Gut Knife Urban Masked FT : SATILDI
Navaja Knife Doppler Phase 4 : SATILDI
İkisini birden alana ufak ikramım olur.
Teşekkürler.
★ Stiletto Bıçak | Solgun Mermer FN -SATILDI
Merhaba, ekran kartı alacağım için elimde bıçağı çıkarmak istiyorum. Normalde çok severek kullandığım bir bıçaktır.
0.01 float, bir kaç gün içinde elden çıkaramazsam satıştan çekeceğim.. BUFF fiyatından da düşüğe veriyorum.
Fiyat : SATILDI..
Yeni aldığım monitörde bir garip sorun..
Arkadaşlar merhaba. Bu gün Rampage 144hz rm-421 model monitör aldım, geldi. Köşedeki tanıtım sticker'ını sökeyim dedim, yavaşça söktükten sonra sticker'ını izi kaldı ve bir türlü geçmiyor. Sizce sıkıntı nedendir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sharp Aquos S2 İncelemesi
|
Satılık 700TL Envanterli SUPREME Hesap (Takas Banlı)(170TL)
|
SORU! Aliexpress'ten alacağım ürün.
|
YARDIM! Kulaklıktan gelen garip ses sorunu..
|
Takaslık M9 Bayonet Tiger Tooth 0.02
|
Meslek: Bilgisayar Teknikeri
Referans : diendy,uazro,haggard,germ,laz_metin,astra06,cobainn,romantik83,mikail13,thedevourer,frozone,akrobatt3,Dracul ve daha nicesi.. |
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.187
İkinci El Bölümü Mesajları: 334
Konularının görüntülenme sayısı: 32.517 (Bu ay: 609)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 397 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket