İkisi arasında kaldım
Arkadaşlar 10 inch altı ekonomik tablet bakıyorum. Samsung a9 8gb ram ve 128 gb harddisk olan ile samsung s6 lite arasında kaldım. 4000 civarı fark var. Sizce s6 ya o parayı vermeye değer mi? Kaldı ki s6 4 gb ram var. Diğer özellikler olarak çok ciddi fark yok gibi
10 inch altı tablet
Merhaba ipad mini 6 harici, 10 inch altı tablet öneriniz var mı ? Ipad e bayıldım ama hem o fiyata değer mi hemde hafızası düşündürüyor beni. Kalemle çizim istiyorum. Oyun oynamam, oynasam bile pubg gibi güçlü oyun kurmam, basit oyunlar olur. Elimde 2 in 1 laptop var ama ekranı büyük. Yanımda taşımak için yazı, çizim için bişey düşünüyorum. Belki canva ve photoshop vb. kurabilirim. Diğer tabletlere bakıyorum ram veya hafızası çok düşük. Küçük ekranlı tabletler, genellikle çocuklara alınan idarelik tabletler. . Birde dikdörtgen olmalarını çok sevemedim. Bilemiyorum. Öneriniz varsa sevinirim.
Bulaşık makinesi yıkamıyor
Merhaba 7 yıl kadar önce anne evine bulaşık makinesi aldık. Ariston marka, bir süredir start tuşuna bastığımız halde yıkama ya başlatmıyor ya da suyu alıp bekliyor, ne pervane dönüyor ne de su gelitor. Detetjan yerinde olmadığı için kısa bir süre su püskürttüğünü düşünüyoruz ayrıca dibindw de az miktarda su oluyor. Sizce neden olabilir masraf çok çıkartır mı? Annemleralt tarafı 2 kişi, hergün makina açmıyorlar ama yine de arızalandı. Yenisini mi almak gerekir yoksa
Microsoft hesap açma şifresini unuttum
|
Sosyal Medya Düzenlemesi Kabul Edildi Peki Şimdi Ne Olacak?
Sosyal Medya Düzenlemesi sabaha karşı kabul edildi. İnternette çok fazla yorum var. Kimisi yandaş kimisi muhalif herkes kendine göre yorum yapıyor.
Gerçekçi yorum yapabilecek olan var mı? Yani yakında youtube, instagram, netflixfalan gider mi hayatımızdan? Bir zamanlar internette bunlar var mı der miyiz acaba?
Youtube için mikrofon
|
Arçelik kurutma makinası modeli bilenler
|
2000 altı telefon- Samsung A7 hakkında fikir
|
|
18000 TL ye araba
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 485
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 36.112 (Bu ay: 334)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar