Sistem Topluyorum, Önerilerinize İhtiyacım Var ☺️
Merhaba, halihazırda Macbook kullanıcısıyım ancak Youtube’daki eğitim kanalım arada açtığım için canlı yayınlarda sıkıntı yaşamamak, birçok kamera vb. bileşenlerin uyumu ve monitör büyüklüğü nedeniyle masaüstü pc toplamaya karar verdim.
Toplayacağım sistemde aynı zamanda 4k videolar da sıklıkla düzenleyeceğim ve arada belki oyun dünyasına da merak saldığımda kendini yormayacak, uzun yıllar her gün bu performansı beklediğim bir sistem tasarlamaya çalışıyorum.
öğrencilerimin de önerilerileriyle aşağıdaki kasayı sepetime attım ancak sizden de bir öneri almak istedim. Bu sistemde yükseltmen ya da düşürmem gereken ya da uyumsuzluk içeren bir parça var mıdır?
Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba sevgili öğrenciler,
uzun yıllar sınıf bazlı edebiyat derslerini anlattığım kanalımda AYT Edebiyat videoları serisine başladım. MEB kazanımlarına göre ders içeriklerimi hazırlayıp en anlaşılır ve basit düzeyde videolarımda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Ayrıca AYT Edebiyat konularına özel PDF çalışma kağıtları hazırlıyorum.
AYT Edebiyat çalışan öğrencilerime faydasının dokunacağını düşündüğümden buradan da paylaşmak istedim.
Hepinize başarılar dilerim. 🥰🙏
AYT Edebiyat Konuları ve PDF Notları: AYT Edebiyat Konuları
Edebiyat Telegram Grubu
Merhaba gençler,
İnstagram ve Telegram üzerinden “Ders Notu + Video + Slayt + Soru + Video Destekli PDF Çalışma Kağıdı + Sınav Videosu” ile eğitimle ilgili güncel duyurular yapmaktayız. Sizleri de aramıza bekliyoruz.
Hepinize şimdiden başarılar diliyorum.
Silinen site
|
Ogame hesabını ücretsiz devreden var mı?
|
Kütüphanemize Kitap Yardımı
|
Kütüphanemize Kitap Yardımı
|
Turkcell numara degistirme yardim!
|
Tommy Hilfiger TH1790629 Erkek kol saati
|
Vodafone içi en uygun konuşma paketi?
|
www.edebiyatciyim.com |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 632
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 6.303 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar