Eski goldmaster dtv2000 bozuldu ve ikinciel bi tane alip ya sadece karti takarak yada karti moduluyle birlikte diger cihaza momte ederek kullanabilir miyim?
Merhaba ben Aydın bu kelimeleri dahi açıdan titreyerek yazıyorum. En sondaki dişimi iten et altındaki yirmilik siniri araya aldı ve bastırmaya başladı 3 yapışık dişimi yerinden oynattı ve şişirdi ağrı kesiciler bazen tesir etmiyor artık dayanılmaz acıya birde kan tükürmeler eklendi kabir azabı gibi Allahiiiim.
İşin kötü tarafı sigortam yok şu an çalışmıyorum pazar günü nasıl geçer düşünemiyorum ama pazartesi olsa dahi GSS borcum var çok az birikmiş paramla nasıl hallederim bana akıl verin ne olur ...
tamda internet paketimin bitimine bir ay kaldı benimde aklıma tv+internet paketleri sunan firmalardan ilk Digitürk geldi ama gel gör artık yok sanırım bitmiş hatırladığım kadarıyla sunuyorlardı ama ne zaman bitti ve forumdaki arkadaşlara internet+tv veren başka firmalardan öneriler bekliyorum.
Mesela İstanbul Tarlabaşı neden iyilik varken orası genel anlamıyla kötü??
Merhaba merak ettiğim için soruyorum bilirsiniz ülkemizin hukuk sistemi Kız çocuğu kadın, dul kadınların sağlık ve devletten maaş alma gibi hakları var bende tamamına hakim değilim konunun(merak ya bu birden sorma isteği geldiği için buradayım) evlenmemiş olan kızlar veya boşanmış dul kalmiş kadınlar(kadın kız diye ayırmak bana tuhaf geliyor) babalarının sigortası kapsamında sağlık ve devlet maaşı aliyorlar TC Hukuğuna göre
Sorum şu: Avrupa Devletleri hukuk sistemlerinde durum nedir?
|
-Hepsi ama Hiç -Gerçekle Dalga Geçen Gerçeği Göremez |
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 299
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 12.202 (Bu ay: 184)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 158 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic