Xiaomi Vacuum Mop Essential Çalışmıyor
Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir kullandığım süpürgenin pili ölmeye yaklaşmıştı, değiştirdim yenisini taktım ama sorun pil değilmiş.
Makina şarja takılınca normal şarj oluyor sesi çıkarıp hemen geri çıkmaya çalışıyor ve çıkamadan duruyor olduğu yerde kalıyor. İtip geri şarja koyuyorum sürekli aynı hareketi yapıyor. Reset attım farketmedi. Şarjı diptedir diye şarj edebilmek için şarj ünitesini ve makinayı ters çevirip öyle koydum bu seferde sürekli tekerler dönüyor şarjı çektiğim anda tekrar duruyor hiç hareket yok.
Bir tane servise sordum anakart arızası ise 1000-1800tl arası tutar dedi. Makinanın kendisi zaten o kadar etmez diye yanaşmadım. Benzer sorun yaşayıp çözen var mı?
Dali İkon2 Mk2 için Amfi Arıyorum
Hiface usb dac ve SMSL amfi ile kullandığım Dali ikon2 mk2 lerin sesinden memnun değilim. Ses yüksek olsa da doyurucu bir ses alamıyorum. Sorunun amfiden kaynaklandığını düşünüyorum. Sizce SMSL amfi iyi bir amfi mi?
Değilse Dali için sesi yumuşak, doğal ve detaylı hangi amfiyi önerisiniz? Her tür müzik dinliyorum ayrıca film de izliyorum aynı sistemde.
Bütçem düşük, ikinci el maksimum 1000-1500tl lik sesi güzel olan bir amfi arıyorum. Çok özellik aramıyorum.
|
Wordpress adres taşıma sorunu
|
Çatım su sızdırıyor basit çözüm var mı?
|
Yol Bisikleti Alacağım Tavsiye Lazım
|
Sadece bilgisayar üzerinden Tivibu var mı?
|
30tl civarı 6-8gb tarife var mı?
Tek Program Hariç Tüm İnternet Erişimini Engelleme
Kopyalanamayan Disket - çözülemeyen sorun
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.288
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 54.491 (Bu ay: 1.022)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.117 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası