bu anakart ve ramler sorun cıkartırmı
merhabalar almak isdediğim anakart ve ramler aşağıdaki gibi birbiri ile uyum sağlarmı sorun çıkartırmı
Sistem uprage hakkında
şuan kullandığım sistem msi b450 gaming plus r5 3600 corsair 3000 mhz ram rx 6600 ekran kartı
sistemimi aşağıdaki şekilde uprage etmek istiyorum fikirleriniz nelerdir
işlemciyi 2026 sonunda cıkacak işlemcilerden biri ile yükselteceğim için anakartı bu şekilde sectim
yeni işlemcileri bekleyene kadarda rtx 4090 alacağım
bildiğiniz üzere amd 2025 sonu yeni işlemciler cıkartacak ve bunlar am5 soket ile uyumlu olcak. şuan elimde ryzen 5 3600 sistem var yenilemek için cok acele etmek istemiyorum ama anakarttan başlayıp sonra ramleri alıp işlemcilerin cıkmasını beklemek istiyorumsizce acele etmiş olurmuyum fikirleriniz nelerdir ?
Oyun ve tarayıcı arası geçişlerde oyununda sorun
merhaba pc de oyun ve tarayıcı arası geçişlerde oyunun eski görüntüsü ekranda yapışık kalıyor birkaç denemeden sonra oyun normal haline geri dönüyor ekran kartım herhangibir hata vs vermiyor sadece eski görüntüde kalma sorunum var onun dışında pc de herşey normal. ekran kartım msi 1050ti işlemcim ryzen 5 3600 ekran kartı driverini güncelledim değişen olmadı video çektim video aşağıda yardımcı olursanız sevinirim.
videodada göründüğü üzere 3 denemede oyun normale dönüyor öncesinde boş siyahlık
selamlar değerli, dostlar yamaha crypton marka motorum Bursanın inegöl ilçesi akhisar toki sitesinden gece 1 ile 5 arası çalınmıştır plakası 16 KNM 76 gören duyanların 0535 955 38 23 Numaralı telefondan iletişime gecmesisini rica ediyorum burada ülkekim her ili her ilçesinden çok sayıda motorcu arkadaşımız var elbet birinin gözüne çarpar bir hafta oldu bildiğim heryere baktım ama henüz bulamadım motoru hepinizin yardımına ihtiyacım var şimdiden teşekküerler yardım eden herkese. not sağ rüzgarlığın alt tarafında plastik kaynak yapılıp boyanmış ama belli olan kırık vardır.
Az önce deprem oldu
|
Msi b450 gaming plus ssd secimi
|
Tavsiye: Darkflash L5 CPU soğutucu
|
Aliexpressten bu ürünü almayı düşünüyorum
|
Amd sistem topluyorum parcalarım uyumlumu
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 375
İkinci El Bölümü Mesajları: 88
Konularının görüntülenme sayısı: 12.726 (Bu ay: 452)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 79 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware