144 fps geçmiyor
sistem bu şekilde
ryzen 5 5600 işlemci
asus dual radeon rx 6750 xt ekran kartı 12gb oc
2x8 kingston fury ram 3200 Mhz
ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms HDMI DP ELMB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör
amd software adrenalin editiondan bazı ayarları kurcaladım ama 144fps yi geçmiyor
msi afterburn ile bakıyorum fps değerlerine
konu ile alakalı fazla bilgim yok neden olabilir acaba ?
Foruma 2008 yılından beri üyeyim sürekli takip ederim, fazla birşey yazmam ama hep takip ederim özellikle amazon fırsatları ana konusunu.
Skechers marka bir ayakkabı linki attım ve ayakkabı hakkında yorum ve tavsiye istedim mesajım önce silindi yanlışlık oldu gönderemedim falan sandım.
Sonra aynı mesajı tekrar yazdım , bir daha silindi ve konuya yeni mesaj yazmak istediğimde ''Bu bölümden uzaklaştırılmışsınız, bu yüzden mesaj atamazsınız.''
ibaresi karşıma çıktı. Bunun sebebi nedir ? Bir yanlışlık, hata, vs. yapmış isem hiçbir uyarı olmadan sürekli takip ettiğim konudan nasıl uzaklaştırıyorlar beni ?
bunun sebebi ve sorumlusu kimdir acaba ? Bilgi verilirse sevinirim.
edit:okuyan arkadaşlar cevap alabilmem adına konuyu öne çıkarırlarsa sevinirim.
Lenovo Bilgisayar Şarj Sorunu
10 gün önce falan bu ürünü satın aldım . Tüm driverları yüklendi windows 11 pro kurulu ekran kartı ayarlarını amd radeon software ve ge force experience yükleyerek kendim tekrar güncelledim. Bilgisayardan genel olarak memnunum henüz fazla bir oyun deneyimleme fırsatım olmadı gerçi. Şu an çözemediğim şey ürün tanıtımında şarj süresi oldukça uzun gidiyor diyordu normal kullanımda 10 küsür saat oyun oynayarak 9 saat falan. Ben oyunda oynamıyorum fazla sadece dizi film izliyorum normal kullanıyorum ama şarj süresi max 2-2.5 saat gidiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Aynı bilgisayarı kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsanız sevinirim.
Lenovo bilgisayar şarj sorunu
10 gün önce falan bu ürünü satın aldım . Tüm driverları yüklendi windows 11 pro kurulu ekran kartı ayarlarını amd radeon software ve ge force experience yükleyerek kendim tekrar güncelledim. Bilgisayardan genel olarak memnunum henüz fazla bir oyun deneyimleme fırsatım olmadı gerçi. Şu an çözemediğim şey ürün tanıtımında şarj süresi oldukça uzun gidiyor diyordu normal kullanımda 10 küsür saat oyun oynayarak 9 saat falan. Ben oyunda oynamıyorum fazla sadece dizi film izliyorum normal kullanıyorum ama şarj süresi max 2-2.5 saat gidiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Aynı bilgisayarı kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsanız sevinirim.
Şahitlik (Hukuk Yardım)
|
hp dv6-3030et hakkında bilgisi olan varmı??
|
hp dv6-3030et hakkında bilgisi olan varmı??
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 405
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.873 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar