silinebilir
instagram beni engelleyen kişiyi nasıl bende engellerim
sayın forumcular instagramda beni biri engellemiş bende o arkadası engellemek istiyorum instagram hesabından arama yapınca beni engelleyen arkadasın profil resmi aramada cıkmıyor cevaplarınız icin tesekkurler
sayın forumcular resimde ki masa üstü mause sağ klikde çıkan menüyü düzenleme nasıl yapılır sağ klik yapınca çıkan liste cok uzun düzenleme yapmak iztiyorum cevaplar için tesekkürler
uydunet modem tavsiyesi
tesekkurler
sayın forumcular apartmanda merkezi uydu anteni ve kablo tv kutusu var uydu antenin kablosu salona kadar geliyor kablo tv kablosu da salona kadar geliyor bendede kablo tv ve kablo net aboneligim var televizyonda conax modul var kablo tv yayınlarını izliyorum fakat kablo tv de uydu yayınlarının bazıları yok televizyoda kendi uydu alıcısı var bu uydu alıcısı ve kablo tv kablosunu birlestirip televizyonda uydu yayınlarını ve kablo tv yayınlarını birlikde izlemek icin ne yapmalıyım saygılar
sayın forumcular Webroot SecureAnywhere ve eklentisi web threat shield eklentisini kaldıramıyorum internet tarayıcısını acınca hep google arama motoru sonrada webroot sayfası geliyor eklentiler menüsünede webroot un threat shield eklentisini istegim disinda yüklemis regedit den webrootla ilgili herseyi silmeye calıstım bazı parametreleri silmedi IObit uninstaller ve avg programından kaldırmaya calıstım kaldırdıkdan sonra her seferinde geri geldi webroot u bilgisayardan ve web tarayıcısından nasıl kaldıracagım cevaplarınız icin tesekkur ederim
sayın forumcular goldmaster iplus micro uydualıcının televizyon kanalları uctu bende tekrardan yükleme yapmak istedim fakat yükleme yapamadım forumlarda uydu alıcısının ayarlar menüsünden fabrika ayarlarına girip uydu alıcısını fabrika ayarlarına getirince tkgs yüklemesi ni otomatik yapıyor diye forumlarda bilgiler vardı bende uydu alıcısını fabrika ayarlarına getirmeye calıstım fabrika ayarlarına getirip tamam seceneğine bastıkdan bir süre sonra tkgs güncellemesi basarısız uyarısıverdi her denememde bu uyarıyı verdi ayarları menüsü degilde baska uydu secenekler menüsündeki tkgs güncelleme seceneginden yapmak istedim sonuc aynı tkgs güncellemesi versiyonu sıfır yazıyordu güncelleme yapamayınca da kanalları yükleyemedim turksat uydusu haricindeki menüdeki uyduların kanallarını tarayıp yüklüyor ne yapmam lazım cevaplarınız icin tesekkür edeim
yaptım iptal edilmistir saygılar
|
renault fluence hafif yokusda park halinde ık tık kayıyor
|
tasans |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 386
İkinci El Bölümü Mesajları: 105
Konularının görüntülenme sayısı: 13.564 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket