Merhaba,
7.2v nimh bataryam var ve bunu şarj etmek için 7.5v 1 Amperlik sarj adaptörü aldım.(Şarj Adaptörü diye aldım)
Adaptörü fişe taktım ve 1 saat sonra bile adaptör hiç ısınmamış ve pili şarj etmemiş ama üzerindeki kırmızı ışık yanıyordu
Adaptörü fişten çıkardım, pil takılı olduğu halde şarj adaptörün üzerindeki ışık halen yanıyordu.
niçin şarj etmedi, bu elimdeki normal bir adaptör olabilir mi?
GTX 1080 ekran kartı fan %100 hızda dönüyor ve durmuyor
Palit marka GTX 1080 ekran kartım var, ekran kartı sıcaklığı 55 dereceye geldiğinde fanlar %100 hızda dönmeye başlıyor ve kart 34 derecelere düştüğünde bile fanlar durmuyor %100 hızda devam ediyor. Bilgisayarı kapatıp açınca öyle düzeliyor.
Fan programlarını denedim ne fan yüzdesini nede fan hızını göstermiyor hep 0 sıfır, ama fan son hızda dönüyor, buda deli ses çıkartıyor.
Orjinal BIOS tekrar yükledim olmuyor,
Bu fanı kontrol eden çip, kapasitör vb. bir parça arızası olabilir mi? Tamiri mümkün mü?
NASIL ÇÖZERİM.
Anam Babam 32gb Sandisk oldumu sana 2tb
Merhaba telefonumda kullandığın micro kartı güncellerken hata verdi, pc'de biçimlendirme yapamadım, "Yönet" kısmından "Disk Yönetimi" ne girip ordan biçimlendirecektim ki 2 tb ayrılmamış alan gözüktü ve ayrılmayan alanı açıp tekrar biçimlendirdim ve 2tb micro kartım oldu :)
içine 45gb veri kopyaladım hepsini yükledi.
BU NASIL OLMUŞ OLABİLİR????
Merhaba, MT7601 çipli wifi adaptör satın aldım, anakartta 4 adet USB 2.0 yuvası var, 4 yuvayada takınca (windows ağ bağlantısını yapamadı) hatası veriyor ve bağlanmıyor, telefonumu bağladığım bilgisayarda takılı olan 1 metrelik USB uzatma kablom var, bu kabloya Wifi Adaptörü takınca internete bağlanıyor, anlam vermeye çalışıyorum ama kafam ağrıdı, uzatma kablosu olmadan nasıl bağlantı alamıyorum bu konuda fikri tecrübesi olan var mı?
Merhaba, MT7601 çipli wifi adaptör satın aldım, anakartta 4 adet USB 2.0 yuvası var, 4 yuvayada takınca (windows ağ bağlantısını yapamadı) hatası veriyor ve bağlanmıyor, telefonumu bağladığım bilgisayarda takılı olan 1 metrelik USB uzatma kablom var, bu kabloya Wifi Adaptörü takınca internete bağlanıyor, anlam vermeye çalışıyorum ama kafam ağrıdı, uzatma kablosu olmadan nasıl bağlantı alamıyorum bu konuda fikri tecrübesi olan var mı?
Whatsapp fotoğrafları tert çeviriyor
Merhaba, kaç yıldır Whatsapp kullanırım bu gün whatsapp mesajı göndereceğim sırada resim çekip göndermek istedim ama çektiğim her resmi ters çevirmeye başladı.
Telefonun Normal kamera programında sıkıntı yok. yardımcı olur musunuz.
google görsel arama hakkında
|
Monitör HZ sorunu
Everest M-435 hakkında
|
Monitör Değiştirdim Oyunlarda Sıkıntı Oldu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 244
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 17.622 (Bu ay: 255)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware