[DS/3DS/Switch] Alınık Pokemon Oyunları
Merhabalar arkadaşlar,
Eğer elinizde kutulu olarak aşağıdaki oyunları var ise bana mesaj atabilirseniz çok sevinirim. Bir süredir Pokemon oyunlarını topluyorum, uzun bir süredir üyeyim fazla referansım ne yazık ki aktif olmadığım için yok. Fakat kapım tekliflerinize açıktır, güvenli alışveriş olmasını isterseniz anlaştıktan sonra başka siteler üzerinden de alışverişe devam edebiliriz. Bunun yanı sıra kendimde eksik olan almak istediğim diğer oyunları da aşağıya yazıyorum tek bir konuda olmasını tercih ettim. Oyunlar avrupa cihazında çalışacağı için PAL sürüm olması gerekmektedir.
Pokemon Diamond/Pearl => DS
Pokemon White 2 => DS
Pokemon Black => DS
Pokemon Black 2 => DS
Pokemon Heart Gold => DS
Pokemon Omega Ruby => 3DS
Pokemon X =>3DS
Pokemon Let's Go Evee => Switch
Pokemon Snap => Switch
Okuduğunuz için teşekkür ederim :)
Merhabalar, https://www.incehesap.com/ince-cuma// linki üzerinden ulaşabilirsiniz. Ben corsair ironclaw wireless veya Logitech mx master 2 mouse bakıyordum ikisi de stoğa girmedi. Önceki 11.11 indirimine göre de uygun bir kablosuz mouse göremedim Ama belki forumda uygun fiyata bir şeyler gören arkadaşlar olur. Bu başlık altında paylaşabiliriz. İzleme listemde önceden ekleyip daha ucuza alabildiğim ürün yok şu anda
Kampanya Koşulları;
- İnce Cuma kampanyası 25 Kasım Çarşamba 12:00 ile 29 Kasım Pazar 23:59 saatleri arasında geçerli olacaktır.
- İnce Cuma kampanyasına dahil olacak ürünler 25 Kasım Çarşamba 12:00 itibari ile incehesap.com’da yayınlanmaya başlayacaktır.
- Kampanyalı ürünler stoklarla sınırlıdır ve her üye kampanyalı ürünlerden “ürün adet sınırı” kadar ürün satın alabilir.
- Kampanya süresince kampanya stoğu tükenen ürünler normal satış fiyatı yani kampanyasız fiyat üzerinden web sitesinde satışa sunulmaya devam edilecektir.
- Herhangi bir zamanda işlemin iptal edilmesi durumunda indirim hakkı kaybedilecek ve tekrar tanımlanmayacaktır.
- Kampanyayı kötü niyetle kullanan kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, incehesap.com bu kişilerin kampanyadaki haklarını iptal etme ve/veya yeniden faydalandırmama hakkını saklı tutar.
- Yasal mevzuat değişiklikleri ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halinde kampanya katılımı hükümsüz kalacaktır.
- Bu kampanya www.incehesap.com’daki diğer indirim ve kampanyalar ile birleştirilerek kullanılamaz
- incehesap.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Edit: Resimleri şimdi ekleyebildim arkadaşlar kusura bakmayın, malum evden çalışma olunca insanı yemek zamanı bile rahat bırakmıyorlar. Umarım ihtiyacı olan kişiler kaçırmadan alabilmiştir.
Edit2: Kampanya koşulları eklendi.
Edit3: Kalın indirimden kast ettiğim açık olsun diye kampanyalar öncesindeki İzleme listesi eklendi.
Ankarada Gıda Mühendisi Acil
|
Hangisi daha iyi??
|
Nokia n97i
|
OnePlus 8 Pro 256 gb && Iphone 11 // Samsung S10+ 128 gb // Iphone 6s 64gb //Samsung Galaxy S4//Samsung Galaxy S//Nokia N70 // Nintendo new 2ds xl // Nintendo Switch Pokemon Eevee and Pikachu Edition // Xbox One X Cyberpunk Edition |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 77
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 9.354 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar