Merhaba arkadaşlar,
Oturma odamda bulunan kombim için direk kombiye kablolu olarak bağlayabileceğim, cep telefonu ile kontrol edebileceğim şık ve kaliteli bir oda termostatı arıyordum. Forumda genelde cosa, netatmo ve general marka ürünler kullanılıyor. Bir de Honeywell ürünleri var ancak mobil uygulamalı olan modelleri çok pahalıydı. Yaklaşık bir haftadır araştırıyordum dokunmatik cam ekranı ile çok şık duran ve Amazon yorumları çok iyi olan Meross markasının MTS200B modelini hepsiburada’nın geçen geceki kampanyasından %15 indirimle aldım bugün montajını Baymak marka kombime kendim yaptım. Kombinin sacına direk gömdüm çok güzel oldu. Meross uygulaması ile apple telefonda bağlantıyı sağlayamadım ancak android ile tek seferde yaptım. Aynı hesap olduğu için apple uygulamasına da otomatik cihaz geldi. İlk yazılım güncellemesi vardı onu da yükledim. 0,1 sıcaklık hassasiyeti var ben gayet beğendim. Zamanla kullanım sonuçları ne olur bilemem ama Bilkom garantili olması ekstra bir güven verici. Mal kalite duruyor.
Merhaba arkadaşlar,
Bu bilgisayara ait bir başlık olmadığı için açmak istedim. Öncelikle yapmış olduğum inceleme ilk olduğu için pek iyi olmadı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.
Bilgisayarı N11 Vobi Teknoloji firmasından satın aldım. Işıklı klavye olan model, içerisinde 256 GB Western Digital SSD ile geldi.
Çekmiş olduğum video da ilk kutu açılışı - 2. Ram'i takma ve ilk işletim sistemini yüklemeyi gösterdim.
İşletim sistemini yükledikten sonra mutlaka ''Lenovo Vantage'' uygulamasını yükleyin. Ben Driver Booster uygulaması ile tüm sürücüleri yüklemiştim ancak bu uygulama vasıtasıyla da tüm sürücüler ve BİOS güncellenebiliyor.
Lenovo Thinkpad E14 AMD Ryzen 7 4700U 8GB 256GB SSD Freedos 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar
Teknik Özellikler:
Ekran Boyutu : 14 inç
Ekran Panel Tipi : IPS
Max Ekran Çözünürlüğü : 1920 x 1080
Ekran Özelliği : Full HD
Ekran Kartı Hafızası : Paylaşımlı
Ekran Kartı İşlemcisi : AMD Radeon
Ekran Kartı Tipi : Dahili Ekran Kartı
Ekran Kartı : AMD Radeon Graphics
İşlemci Nesli : Ryzen
İşlemci Tipi : AMD Ryzen 7
İşlemci : 4700U
Temel İşlemci Hızı : 2,0 GHz
Maksimum İşlemci Hızı : 4.1 GHz
Ram (Sistem Belleği) : 8 GB
Bellek Yuvası : 2 (Maksimum 16 GB destekler)
Ram Tipi : DDR4
Bellek Hızı : 3200 Mhz
SSD Kapasitesi : 256 GB - 512 GB
Kart Okuyucu : Yok
Klavye Q Klavye, Q Türkçe
Kullanım Amacı : Ofis ve İş
Klavye Tipi : Alttan Aydınlatmalı (Opsiyonel)
WiFi : 6
10/100 Ethernet : Var
Bluetooth Özelliği : Var
HDMI : Var
Optik Sürücü : Yok
Parmak İzi Okuyucu : Var
Pil : 3 Hücreli
Şarjlı Kullanım Süresi : 4 - 6 Saat
Usb 2.0 : 1 Adet
USB 3.0 : Yok
USB 3.1 : 1 Adet
USB Typce-C : 1 Adet
Webcam : Var
İşletim Sistemi : Yok (Free Dos)
Boyutlar : 324mm x 220mm x 18.9mm
Cihaz Ağırlığı : 1.69 kg
Paket İçeriği : Notebook - 65w Type-C Şarj Aleti
Garanti Tipi : 2 Yıl Lenovo Türkiye Garantili
|
|
|
|
|
|
Erkekler İçin ''Pedli Tayt''
|
Meslek: Dedektif
İlgi Alanları: Fotoğrafçılık , Kayak , Dalış , Telefon , PC
Apple iPhone 14PROMAX 256GB SONY MDR-X650BT PENTAX K-5 & K-10D Grand Prix Apple MacBook Pro Lancia Delta 1.6 otm |
Alışverişlerim : unspokenfear > SE W995 , Eray89 < SE Xperia X10i , gorkemdirik > SE Xperia X10i , MemQo1 > SE Xperia X1 , otomobilci_x < Huawei ideos X5 , zalman_1 > Motorola Atrix 4G , MsTms < Exper Laptop , arsoy < SE M600i , 5kursun < FujiFilm S5600 , RuHsUz PiNoKyO > iPod Touch 3G 32GB , ÖmerFarukBal > Pentax K10D , yusufaslan44 < iPod Touch 4G 32GB , gözlüklü > C903 , kaan_9292 < SE C905 , nihatxxx > iPod Touch 4G 32 GB , Şehr-i Hüzün > SE W995 , er1710 > SE C901 , musty13 > Nokia C5-03 , moRaCe < Pentax K-5 , fLava < iPhone 3GS , akinarcak < 2 adet iPhone 3GS , mitrox < 2 adet iPhone 4S , iPhone 4 32GB , enclave < Atrix , Burn in Hell < Razr XT910 slayer_00 < Galaxy S IV , cemosass < Monster Laptop %100 Karşılıklı Memnuniyet |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.012
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.003
Konularının görüntülenme sayısı: 34.392 (Bu ay: 547)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.329 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar