Herkese Merhaba,
Geçen günlerde arçelik grubu yedek parçalarını n11 den gezerken 2 3 programlı makinelerin elektronik kartlarına rastladım. Benim yazlıkta 2 program beko var. Aklıma takılan konu şu 3 program 58 dk yıkamalı modelin kartını alıp benim 2 program makineye taksak sorun oluşur mu acaba tekmik bakımdan? Youtubedan videolara baktığımda 2 ve 3 program makinelerin tamir videolarında ana kart gieişlerinin ve soketlerinin de aynı yapıda olduğunu fark ettim. Daha önce böyle bir modifikasyon yapmış olan ya da teknik bilgisi olan arkadaşlardan cevap alabilmek ümidiyle...
İyi akşamlar...
NETBOOK A SSD YÜKSELTMESİ
Merhaba,
Elimde yıllardır duran Asus un 1005 p netbook u var.
2gb ram ve atom n450 işlemcisi mevcut. Yıpranmış bir cihaz değil. Office işleri ve pdf ler arası gezinmede sunum yapmada değerlendirmek istiyorum. Malum pc fiyatları:(
Bu yüzden ssd yükseltmesi ile ilgili pc şimdiki halinden akıcı hale gelir mi? Ssd yükseltmesine değer mi kısaca.
Başka bilgisayarımdan 120 gb ssd i ona takmak istiyorum.
Netbooklara ssd takıp deneyimleyen oldu mu? Sonuca değer mi? Tecrübeli arkadaşlarımdan yardım temennisiyle.
Teşekkürler...
NETBOOK A SSD YÜKSELTMESİ
Merhaba,
Elimde yıllardır duran Asus un 1005 p netbook u var.
2gb ram ve atom n450 işlemcisi mevcut. Yıpranmış bir cihaz değil. Office işleri ve pdf ler arası gezinmede sunum yapmada değerlendirmek istiyorum. Malum pc fiyatları:(
Bu yüzden ssd yükseltmesi ile ilgili pc şimdiki halinden akıcı hale gelir mi? Ssd yükseltmesine değer mi kısaca.
Başka bilgisayarımdan 120 gb ssd i ona takmak istiyorum.
Netbooklara ssd takıp deneyimleyen oldu mu? Sonuca değer mi? Tecrübeli arkadaşlarımdan yardım temennisiyle.
Teşekkürler...
Yazlık ev için buzdolabı ve bulaşık makinesi tavsiyesi
|
İphone 5S Parola Unutma
|
İphone 4 kulak sensörü
|
Üstadlardan Tavsiye
|
Yardım Üstadlar...
|
Arçelik 2200 Kullanma Kılavuzu
|
BOSCH SMS58M82TR TUZ KUTUSU HAKKINDA
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 257
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 9.267 (Bu ay: 197)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri