Silinebilir
Silinebilir
Teşekkürler Netspeed
Evimizi taşıyalı 1 ay oldu. Önceki evimde Vodafone fiber vardı, yeni evimde fiber olmadığı için VDSL için ilk önce Turk.net e başvurdum. Başvurmaz olaydım. Uzun zamanımı aldılar. İstediği kadar kendilerini övsünler, ben göreceğimi gördüm. Hat bağlamaya gelen adam bile benden merdiven istiyor şaka gibi. Bağlantıyı yaptı ve haftalarca gelmelerini bekledik gelen giden yok. Konu iptal etmeye gelince bir anda hareketlenme oluyor nedense. İptal etmeseydiniz gelecektir lafları filan. Tam bir rezillik. Daha sonra Netspeed e başvurdum.
Türk.net yüzünden önyargılı olsamda öyle olmadı. Geldiler profesyonel olarak Kendi ekipmanları ile bağlantı yaptılar. Modemim arıza verdi ilgilendiler sağolsunlar. Modemi servise verip hızlıca geldi bu sabah. Hemen aradım Bir kaç saat içinde tüm sorunlarım çözüldü!
Dipnot: Eski evimde Vodafone fiber vardı, yeni evde daha düşük internet olunca cezasız iptal hakkım vardı. İptal edip dilekçesi doldurduğum halde hattımı dondurmuşlar. Vodafone yaptığını asla unutmam!
Dipnot 2: Hattım 35 mbps destekliyor ama ne hikmetse Türk Telekom santralinden arıyorum diyen bir kişi hattınız 16 Mbps destekler yavaş olur vs.diye bana ayak yapıyor. BUNUDA ASLA UNUTMAM!
TEŞEKKÜRLER NETSPEED
Turk.Net Kurnazlığı
Evimi taşıdığımdan beri internet konusunda rezillik çekiyorum. Ankara Batıkent semtinde Kentkoop mahallesinden , İlk yerleşim mahallesine taşındım. Normalde bilen bilir Batıkentin bir çok yerinde fiber bulunmaktadır. Taşındığım yerde malesef fiber yoktu. Vodafone fiber kullanırken bir anda daha düşük hıza geçecektim bu yüzden vodafone cezasız iptali seçtim. İnternet araştırmalarım sonunda Turk.net e geçmeyi kabul ettim. Ondan önce 16 mbps kullanmaya razı olduğum halde bir maceraya kalktım Turk.net sorunumu belki halleder diyerek başvurdum. Bütün altyapı aramalarımda 39 Mbps hızını hattımın desteklediğini ama boş port olmadığını yazıyordu. Ben yinede 16 mbps hız alabilirsem şükür edecektim ama yine bir umut diyerekten Turk.net e abonelik işlemlerini başlattım.
-İlk gün sabahtan Türk telekomdan bir yetkili aradı ve beni uyardı; dedi adresinizde boş port yok haberiniz olsun. Sanki beni uyarmaya çalışıyor gibiydi belkide ben anlamadım. Durumu Turk. net e ilettim ama ne hikmetse boş port sağlandı ve bağlantınız sağlanacaktır dediler.
Oyalama taktiği olduğu açık ve netti. 1 hafta oldu bugün itibariyle. Hergün Türk telekom kaynaklı arıza var yalanları devam ediyor. Heryer internet var şehrin göbeğindeyiz ama sanki yalancıyız gibi, madem internet var komşularınızdan internet numarasını isteyin bakalım diyorlar. Halbuki adresten bile sorgulatabilirsin o yetkin varsa eğer. İşin ilginç yani şu an altyapı sorgusu yaptığımda boş port yok uyarısıda almıyorum. Karmakarışık bir durum oldu.
-Bugün iptal talebimi ilettim.
Edit:
-Ekran görüntüleri eklendi.
-Bir de Yüksek fiyata lafta indirimli gibi VDSL modem aldık. Sanki internet hemen gelecek gibi.
Maçkolik Üye Onaylanmıyor
|
3500 - 4500 Arası En iyi Alıncak Telefon
|
|
|
Silinebilir
|
LG G3 Cyanogenmod (Ana Konu)
|
Superonline Adsl hakkında bir soru
|
Meslek: Security Guard
Akıllı telefon geçmişim; Htc p4350,Htc Touch dual,Htc touch pro,touch pro2 ,Samsung omnia,omnia 2,Htc hd2,Motorola atrix, Samsung omnia 7, Htc surround,Htc mozart,Sony xperia arc s, Htc one x, Htc one, Nokia Lumia 1320, Lg G2, Xperia Z2 ,LG G3,Lg G5,İphone 6,Iphone 6S, Iphone 6S plus, Sony Z5, Htc10,İphone 7,Note 5,S6 S7,S7 Edge,İphone 5s,İphone 7 Plus,6splus,Xiaomi Mi Max 2,Huawei Mate10 Pro, İphone X , Lg G6, Meizu Pro 7 plus, Samsung S9 Plus, Xiaomi Note 6 pro, LG V20, OnePlus 6T,Xiaomi Mi 9T, Sony Xperia XZ, Samsung Note 9, S10 Plus,Mate 20 pro, iPhone x, iPhone Xs, Oneplus 8T,İphone 12 Pro Max, Xiaomi Mi 11 X Pro... Ve daha hatırlamadıklarım :) |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 756
İkinci El Bölümü Mesajları: 129
Konularının görüntülenme sayısı: 40.842 (Bu ay: 533)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 206 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar