Uludağ otomotiv gerçeği
Arkaşlar Uludağ otomotiv denen firmanın vidonlarına kanarak arkadaşıma önerdim, öyle bir fatura kesmişler ki, içim acıdı vijdan azabı çekiyorum açıkçası, kanunen yapacak bişey var mı? Herşey den bol keseden yapmışlar, parçalardan geçirmişler bir de işçilik ten daha beter geçirmişler.faturayı yüküylüyorum.
İnsanların dediği kadar varmış hb.
Hepsi burada dan, 24 ah iki adet jel akü aldım, birisi kırık geldi, hemen aradım siteyi, 20 dk da bağlanabildim müşteri hizmetlerine, efendim tutanak tutacakmışız, gittim mng şubeye, onlarda, diyor iade kodu olmadan tutanak tutmam hepsi burada diyor tutanak olmadan iade kodu vermem, firmaya gönderin aküleri garantisi var vs, vs, sonunda anladım akü bana girdi, uğraşşam uğraşırım, ama ömrümden bir yıl gider hakkımı alana kadar, baktım akü ye içindeki plaklar zarar görmemiş kırık yeri oynardım Epoksi ile artık yanarmı patlar mı bilmiyorum.
Bu arada olumsuz yorum verdim yayınlamadılar, küfür argo, hakaret hiç birşey yok, bunları denetleyen bir kurum yok mu anlamadım,anladım ki tüm yorumlar tamamen düzmece biz de oo ne güzel herkes memnun diye sazan gibi atladık.
Hollanda'da kalan para!!
|
Fiat multi ecu scan
|
2000 liler bilemez
İrmik,ten çıkan. Allah belalarını versin.
156 yağ lambası
|
Sıfırı çıksa alırdım dediğiniz araçlar
|
|
İmei degisimi 4.5 g kullanimina engel olurmu?
|
Senin kaybettiğini sanıp arkasından üzüldüklerin,belkide kurtulduklarındır. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 794
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 47.876 (Bu ay: 702)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 521 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası