Üst komşuyu mahkemeye versem kazanır mıyım?
Selam arkadaşlar, üst komşu özellikle geceleri gürültü yapıyor, kadın gece 1 - 2 de kalkıp temizliğe başlıyor, temizlik yaparken de sürekli koltuk çekme, eşya düşürme, çarpa sesleri oldukça yoğun geliyor, bu da yetmezmiş gibi çamaşır ya da bulaşık makinesi çalıştırıyor gece gece onun sesi de baya geliyor, uğultu şeklinde motor sesi.
Kendilerine söyledik olmadı, yönetici söyledi, ev sahibi söyledi sonuç yok.
Bunları mahkemeye versem acaba kazanır mıyım? bu şekilde başından bir olay geçen var mı? Mahkemeye tahliye için mi vermeliyim yoksa başka bir şey için mi. Elimden bir kaza çıkmadan çözmem lazım artık.
huawei matebook d16 pişmanlıktır
Merhabalar,
Bu konuyu açmamdaki sebep bu bilgisayarı tercih edecek kişilere yol göstermektir.
1.5 ay önce i7 işlemcili modelini aldım, ilk 15gün kullanamadım eski bilgisayardan yedek vs. derken 20. gün kullanmaya başladım. Bilgisayar fişe takılı iken internette dolaştığımda işlemci sıcaklığı 85-100 derece arası geziniyor yarım saat sonra klavye üzeri ateş gibi oluyor,
ve ürün özelliklerinde 9 saate kadar pilde kullanım yazmasına rağmen normal kullanımda 3.5 saati geçmiyor.
Bende olabilir bana arızalısı denk gelmiştir diyerek servise gönderdim KVK imiş servisi, standartlara uygun diye cevap geldi. hiçbir işlem yapmadan geri göndermişler. Dedim 9 saat pil ömrü diyor sizin testinizde kaç saat çıktı veya bunun standardı nedir? cevap yok. bildiğiniz kvk servisi.
Alacak arkadaşlara bilgilendirme olsun, şarjı max. 3.5 saat gidiyor ve fişte aşırı ısınıyor. Şikayetvar'da şarj kablosu eriyen var keşke önceden görseydim.
Ürün özelliklerinde 9 saate kadar deyip 3.5 saat nasıl standart kabul ediliyor huawei.
Bende THHye başvurdum bakalım ne olacak, baştan hiç bulaşmayın servisi de kvk'imiş.
elektrik panosu hatalı mı?
Selamlar,,
Evlerde kullanılan elektrik sigortalarının B tipi olması gerektiğini öğrendim, kendi panoma baktığımda hepsi C tipi ve amperleri yüksek geldi.
Bu elektrik panosunu daha güvenli hale nasıl getirebilirim, tavsiyeleriniz nedir?
soldan 1.sigorta; O.odası, çocuk odası ve mutfağın bir kısmı (buzdolabı, tv, modem, klima(12binlik) vs. kullanılıyor, klimada herhangi bir sigorta yok)
2.sigorta; mutfak ve salonun bir kısmı (fırın, bulaşık ve çamaşır makinesi, kombi, davlumbaz ve ara sıra blender v.s. ve kombi (önünde 2A sigorta var))
3.sigorta arka oda ve yatak odası (pek bir şey kullanılmıyor)
4.ve5. sigorta lambalar için.
yani bütün iş 2 sigortaya düşmüş gibi, bunlara da 25A C tip sigorta konulmuş.
____
düşündüğüm;
soldan 1.ve2. sigortayı legrand B20, soldan 3.yü legrand B16, 4.ve5.yi legrand B10 ile değiştirmeyi düşünüyorum,
KAR'den önce 32A bir sigorta koysam güvenlik artar mı? iki kutuplu olanlar var ekstra güvenlikli olur mu?
Başka tavsiyesi olan var mı? Nasıl daha güvenli hale getirebilirim.
Arkadaşlar konuyu otomobil bölümüne açıyorum ana tema olarak otomobille ilgili olmasa da aracınızı elinizden alabilirler, sizleri uyarmak için buraya açıyorum konuyu.
Geçen pazartesi günü işe giderken rutin polis kontrolü sırasında Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından aracıma YAKALAMA kararı çıkartıldığı öğrendim.
Aracım polis tarafından elimden alındı.
Belediyeyi aradığımda emlak vergisi nedeniyle böyle bir uygulama yaptıklarını söylediler.
Dikkat edin emlak vergisini ödemeyen var ise kontrol etsin, araçlara yakalama kararı çıkartılıyor.
İşin garip tarafı da şu. Araca haciz konulabilirdi veya banka hesabına bloke konabilirdi.
Tamam devlet vergisini alsın bir şey demiyorum ama sağ olsun onikişubat belediyesi yakalama kararını uygun görmüş.
Yani 1500-2000tl lik emlak vergisi için aracımı alıp satacak mı ne yapacak anlamadım.
Halbuki banka hesabına bloke koysa örneğin 1500tl, farkına varır ödersin biter. Burada mağdur etme var yolda aracınızın elinizden alındığını bir düşünün çoluk çocuk nasıl mağdur oluyorsunuz.
Üstelik bilmem kaç tane toleranslı şirketin milyarca liralık vergi borcu tek kalemde silinirken, benim zor bela sahip olduğum evin vergisi nedeniyle araçtan da oluyorduk.
turknet referans kodu arıyorum.
Türknet referans kodu arıyorum. İlgilenen PM atabilir.
TV Bulamıyorum ? Yardımcı olacak biri var mı?
Selamlar,
Aradığım türden bir TV bulamıyorum. Birkaç olmazsa olmazlarım var.
Philips pus8505 alacakken pvr olmadığını öğrendim ve vazgeçtim philips almaktan.
LG nano 756 aldım, LG de philips gibi pvr özelliğini kaldırmış, sırf pvr özelliğinden dolayı lg seçmiştim, iade ettim.
Olmazsa olmazlar;
-PVR özelliği olan
-CI+ (modül) girişi olan
-4K
42-50 inç arası,
İPS olursa daha iyi olur fakat olmadı VA da olur.
Ayakları döner olursa iyi olur, olmazsa da olur.
Marka ve işletim sistemi hiç önemli değil her marka olur.
fiyat hiç önemli değil. (yine de 12bin sınır koyalım )
Böyle bir tv var mı? Bulamıyorum.
Tavsiye : Profilo buzdolabı almayın
|
Fiber altyapı ile adsl sinyali gelir mi?
|
|
___________________________ ___________________________ |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.240
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 35.167 (Bu ay: 391)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 405 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware