Power tuşu çalışmıyor?
Arkadaşlar merhaba, pc'de power tuşu çalışmıyor, güç almıyor. Anakarttan tornavida ile kısa devre yaptırınca açılıyo problem yok ama tuşla olmuyor, nadiren basınca açılıyor. PC'de kasayı açıp bir kaç parça değiştirmiştim, acaba kablosunda mı sorun olabilir ya da bir kablo başka bir yere mi değiyor anlayamadım. Aklınıza gelenleri yazarsanız deneyeyim.
Ryzen 7 5800x3d BIOS ayarları?
Arkadaşlar merhaba, 5800x3d işlemci için BIOS'ta yapılması gereken bir ayar var mı? Eski işlemcim için XMP ve CPU Boost filan açıyordum. Bunda BIOS'u sıfırlayıp default olarak bıraktım.
(Not: Ram'ler 3600 Mhz)
Samsung 870 Evo gözükmüyor?
Arkadaşlar merhaba, bir kaç gün önce bilgisayar masaüstünde bir anda dondu, kapatıp açtığımda boot etmedi ve direkt BIOS ekranına attı. Orada bileşenleri incelediğimde SSD'nin gözükmediğini farkettim. Başka bir bilgisayara taktım, aynı şekilde gözükmüyor.
İçindeki bilgileri nasıl kurtarabilirim? Sorun sadece güç devrelerindeyse bir elektronikçide yaptırabilir miyim?
Oyunu açtığımda bilgisayar kapanıyor?
Arkadaşlar merhaba, yeni sistemim:
Anakart: Asus ROG Strix B550-E Gaming 4600mhz(OC)
İşlemci: Ryzen 7 5800X3D
Ekran kartı: Asus RTX 4070 Ti Tuf Gaming OC
Ram: Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO Siyah 3200mhz CL16 DDR4 Ram
Güç Kaynağı: Corsair Tx750M 750W 80Plus Gold
Normal masaüstünde herhangi bir sorun yok. Call of Duty: Warzone 2.0 oyununa girdiğimde açılır açılmaz bilgisayar kendi kendine kapanıyor. Sorun ekran kartında olabilir diye eski ekran kartımı da takıp denedim, sonuç yine aynı. Isı değerlerini kontrol ettim normal, güç kaynağını bağlantılarını tekrar tekrar kontrol ettim, normal. Sorun neden kaynaklanıyo olabilir?
Sakal Kapmayan Tıraş Makinesi Önerisi?
Merhaba arkadaşlar, sakal tıraşı için 2 senedir Braun Mgk7320 tıraş makinesini kullanıyorum. Fakat artık sakal çekmeye, kapmaya başladı. Şu özelliklerde ne tavsiye edersiniz:
- Sakal çekme/kapma yapmaması
- Şarjlı olması, mümkünse şarjı bittiğinde kabloyla da kullanılabilmesi
- 1,2,3,4,5 numaraları başlıkların çıkar tak şekilde ayrı ayrı olmaması, tek başlıkta bunların hepsini sunabilmesi.
- Aşırı ısınmaması
Yardımcı olursanız sevinirim.
RX 5700XT için en performanslı sürücü?
Arkadaşlar merhaba, RX 5700XT için en performanslı ve stabil hangi sürücüyü önerirsiniz?
Bahamalar Merkez Bankası Dijital Dolar'ı tanıttı
|
|
Özbekistan'ın kripto para tutumu 180 derece değişti
|
|
Bir gün herkes BEŞİKTAŞLı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın!.. |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.908
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 124.518 (Bu ay: 1.051)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 90 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap