Herkese selamlar.
Gençlik zamanlarımdan beri içimde kalan bir hevesimi gerçekleştirmek istiyorum.
2016 model bir Jetta arabamız var. Buna güzel bir ses sistemi yaptırmak istiyorum.
Kıymetli tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sesin kaliteli olması önemlidir. Aynı zamanda çılgınlar gibi bass istiyorum. Yani Bass'lı bir sistem olacak. Son sesi açtığımda patlamayacak cinsten olacak. Caddede son ses yaptığımızda mahcup olmayalım Sürekli son sese tahammül edebileceğimi sanmıyorum. Gaza gelip bir kaç saniye açmam yeterli olacak. Yani kullanmadığım zamanlarda bile o sesin gücünün güvenini hissetmek istiyorum.
Biraz önce görsellerden aratma yaptım ancak bagaj kısmında woofer'lar filan gördüm. Bu şekilde bir şey olsun istemiyorum. Bagaj gün içindeki işlerimizi yapabilmemiz için bir ihtiyaç halindedir.
Sanırım iyi ve güçlü bir ses alabilmek için bagaja woofer yerleştirmek şart değil? Yolda son ses açıp gidenlere bakacak olursak onlar bagajlarını açıp gezmiyorlar sonuçta. Değil mi efendim?
Arabanın kendi orijinal teybini kullanmak istiyorum. Zira görsel, kullanım olarak çok kullanışlı ve de orijinalliğinin bozulmasını istemiyorum.
Son olarak; bu işi düzgün yapan yerler neresidir. Tak çıkar yaparken bir yerlerin çizilmesini, kırılmasını istemiyorum. İşini özenerek yapan yer tavsiyeleri istiyorum
Satırlarıma burada son verirken saygı ve sevgilerimi sunuyorum
|
Taksitli Satış İadesi Hakkında (Problem)
|
|
|
konu silinebilir...
|
konu silinebilir...
|
|
PS3 Lens - Göz Değişimi (Video'lu)
|
PS3 Joypad Sorunları ve Çözümleri
|
Meslek: Elektronik
İlgi Alanları: PS4, PS3, XBOX, İPHONE, İPAD, SAMSUNG
Oyun konsolları satışı tamir ve onarımı , tablet dokunmatik ekran tamiri , cep telefonu ekran tamiri , 2.el elektronik ürünler alım satım merkezi Bakırıköy İstanbul |
PS4, PS3, XBOX, IPHONE, IPAD, SAMSUNG TEKNİK SERVİS - Bakırköy/İSTANBUL Tel: 0212 571 30 71 - Cep Tel: 0536 480 55 03 |
PS4, XBOX360, XBOXONE, ipad, ipad 2, ipad 3, ipad 4, ipad retina, iphone 4, iphone 4s, iphone 5,2.EL ipad, 2.EL ipad 2, 2.EL ipad 3, 2.EL ipad 4, 2.EL ipad retina, 2.EL iphone 4, 2.EL iphone 4s, 2.EL iphone 5, PS3, Wii, PSP, 2.EL PS3, 2.EL Wii, 2.EL PSP, 2.EL PSVİTA, PS3, Wii, PSP, PS2 teknik destek, satış, modifikasyon, lens değişimi-tamiri, orjinal aksesuar ve yedek parça. İletişim Bilgilerimiz: Cevizlik Mah. İskele Cad. Beyaz Güvercin Sok. No:1/D Bakırköy - İstanbul, Tel: 0(212) 571 30 71, GSM: 536 480 55 03 |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.678
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.226
Konularının görüntülenme sayısı: 30.247 (Bu ay: 301)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El