Bu uygulama bu cihazda çalıştırılamaz.
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda corsair link kullanıyorum h100i soğutucum var Ama bu zamana kadar kontrolcü yazılımını sorunsuz kullanıyordum fakat son birkaç gün içerisinde uygulamayı kullanamaz hale geldim soğutucu eski olduğu için yeni yazılımı mevcut değil eski yazılımı kullanıyordum problem yaşamamıştım artık kullanamıyorum çözüm öneriniz var mı arada fanları kısmam gerekiyor gürültülü çalıştığı için veya oyun sırasında açıyorum soğumayı hızlandırmak için tpm iptal edilmiş windows 11 kullanıyorum
keenetic client to client vpn ayarları
merhaba 2 adet keenetic router mevcut 1 adet server 1 adet client olmak üzere ben bu cihazların ikisine de aynı anda cep telefonumdan bağlanmak istiyorum hangi vpn türünü kullanabilirim client olan cihaz private ip adresi kullanıyor server olan ise gerçek ip adresi ben cep telefonumdan server a bağlandığımda client cihazın ağına da bağlanmak istiyorum eski asus router umda bu dediğimi gerçekleştirebiliyordum server cihaza bağlanıp client cihazada aynı bağlantı üzerinden erişebiliyordum ama keenetic cihazımda bu dediğimi nasıl yapabilirim?
şu an wireguard vpn kullanıyorum ne yaptıysam beceremedim
12v tetik ile 220v açma kapama
şimdi şehir merkezine uzak bir ev var ben bu evin 220v elektriğini bazen kesip açmam gerekebiliyor bazen internet şişebiliyor veya orda çalışan bir raspberry cihaz var solar sistemin log kaydını tutan o arada bir donabiliyor bunun için 30-40 km yol gitmem lazım ben bu evin elektriğini alarm sistemimde bulunan nc-no kuru kontak sinyali ile uygulama üzerinden kapatıp açmak istiyorum bunun için kontaktör kullanmak istiyorum (rölenin yapışma ihtimali var) nasıl bir yol izlemeliyim
kısaca: 12v tetik ile 220v elektriği kapatıp açmak istiyorum
open vpn client tarafı alt ağa erişmek istiyorum
|
cgn ip için vpn
|
Çift tunerli ip tv box
|
clean all komutu ile silinen diski kurtarmak
|
Asus Crosshair Formula Z problemleri
|
Sony MDR-XB41EX Extra Bass
|
Corsair Vengeance
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.064
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 14.758 (Bu ay: 228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic