Merhaba arkadaşlar aranızda Acer Nitro 5 kullanan varmı . Bilgisayarı daha dün aldım ama ekran bana çok soluk sarımsı geliyor. İnternette baktığımda bununla ilgili birşeyler görüyorum ama tam birşey bulamadım . Ayrıca oyun oynarken de oyunlar önceki bilgisayarıma göre daha karanlık gözüküyor. Kullanan arkadaşlar varsa nasıl çözdüler bana bilgi verebilirlerse sevinirim
Merhaba arkadaşlar ;
Öncelikle hepimize geçmiş olsun . Çok uzun zamandır laptop bakıyorum ama çok kararsız kalıyorum. Sizce bu laptop alınır mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim
Eski Laptopa SSD Takmak
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 yıllık bir MSİ Gaming laptopum var ama içinde HDD olduğu için artık yavaş çalışıyor. Malum yeni bilgisayarlarda çok pahalı. Bir süre daha idare edebilmek için SSD takmak istiyorum ama farklı yerlerine takıldığını gördüm . Nasıl bir yöntem izleyebilirim . Yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ? Normalde içine M2 Sata SSd takılıyor ama onlar çok pahalı. Bir de Dvd sürücüsünün olduğu yere takıldığını okudum . Oraya da taktırabilir miyim acaba ? Yardımcı olabilecek var mı
Teşekkürler
Slm arkadaşlar Spritfarer oyununu bilen arkadaşlar olduğunu düşünüyorum. Oyun çok güzel ama kimse yama yapmıyor oyuna. Talep mi yok yoksa yapılması mı mümkün değil ? Birisi el atsa da Türkçe oynasak keşke oyunu teşekkürler
Selam arkadaşlar . Bugün Shadow Of War'a Türkçe yama yükledim ama oyun türkçe olmuyor. Oyunu şu an Türkçe olarak oynayan varsa bana yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler
Evin Duvarları Terliyor
|
|
|
|
Draugen Türkçe Yama İstek
|
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.333
İkinci El Bölümü Mesajları: 54
Konularının görüntülenme sayısı: 23.489 (Bu ay: 351)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 206 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun