Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 677 (Bu ay: 10)
Gaming Laptop önerisi ( Bütçe 35bin+ )
Normalde kasa toplardık ama yeri yok alacak arkadaşın. Bu fiyat ve civarına güzel bir gaming laptop arıyoruz. Küsürat oynayabilir. 2-3bin civarı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yardım edecek/etmeyecek kişilere şimdiden teşekkür ederim.
Ofis Bilgisayarı Tavsiyesi
RX 6600 Kasa
Işlemci 5600x olarak değiştirilecek.
Onun haricinde değişmesi gereken bir şey var mı ? Açıkcası kasa hakkında çok olumsuz yorumlar var. Özellikle fan eksikliği ve mesh yapı olmaması yüzünden hava akışı rahat olmayacaktır. Incehesap 2 tane fan hediye ediyor ama mesh yapısız olması hala düşündürücü. Yükseltme yapmak istesem diğer Corsair kasanın da alt kısmının bir bölümü mesh. Gerisi kapalı olduğu için bir işe yaramıyor sanırım. Kapağı çıkartmak tabi çözüm olabilir ama neden çıkartmak zorunda kalayım ki ? :) Corsair Carbide SPEC-05 için onay verirseniz anakart hakkında yorumlarınızı bekliyorum ayrıca. Asus TUF GAMING B450M-PLUS II yükseltmek gerekli mi ? Yoksa anakartı da Asus Prime B450M-K II olarak mı kullanalım ?
Teşekkürler.
Sistem Tavsiyesi + Monitör
Sizin de tavsiyelerinizle bir çok kişiye sistem topladık. Şimdi tekrar yardımınız gerekiyor :)
+ ve - leri nelerdir ? Monitör için bu bütçede tavsiyeniz var ise yazarsanız sevinirim.
Yardım edecek kişilere şimdiden teşekkür ederim.
Acil sistem için tavsiye
|
Hazir windowslu laptopa hdd takip windows yuklemek
|
Sistem Önerisi
|
Bildirim sonrası hata
|
Twitch Turbo ve Reddit Gold 1$
|
5.1.1'den 6.1.2'ye upgrade
|
İlgi Alanları: Spor - Sinema - Müzik - Basketbol
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 18 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.921
İkinci El Bölümü Mesajları: 204
Konularının görüntülenme sayısı: 17.761 (Bu ay: 390)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12.391 (Bu hafta: 45)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor