TCL 65C745 vs 65C645
Merhaba,
TCL 65 inch tv almak istiyorum. Bu iki model arasında kaldım, 65C645’in fiyatı 27.500 TL (Hepsiburada), 65C745 ise 32.500 (Amazon). Aralarındaki tek fark ekran yenileme hızı (60/120) bunun için 5.000 tl fiyata değmez diye düşünüyorum. Oyun konsolu vs kullanmıyorum sadece tv izlemek için düşünüyorum. Bilmediğim başka bir farkları var mı? Sizce ekran yenileme hızı için bu kadar fiyat farkına değer mi?
65 inch TV için Duvar Askı Önerisi
Merhaba, TCL'in 65inch TV'sini aldım. Sonrasında duvara asmak için Sonorous Surefix 645 Hareketli askı aparatı aldım, 35 kg'a kadar 75 inch'e kadar TV'yi destekliyor normalde ancak servis randevusu alırken hareketli askı aparatlarına kurulum yapmadıkları bilgisini verdiler. Evde çocuk olduğundan ve düşme riskinden dolayı ben de ısrar edemedim, etsem de ne farkeder bilemiyorum gerçi.
Sabit duvar askı aparatlarını da sevmiyorum çünkü hem cihaz çok ısınıyor hem de giriş portlarına (HDMI, USB, vs.) erişim neredeyse imkansız hale geliyor. Ünite üstüne koymak da işime gelmiyor çünkü evde 2 yaşında çocuk var, Allah muhafaza indirebilir. Ekstra kablo ile duvara sabitleyerek düşmesinin engellenebileceğini okudum ama ne kadar güvenilir, tavsiye eder misiniz size danışmak istedim.
Önerilerinizi alabilir miyim?
KabloTV CI Modül Girişi Olmayan Tv
Merhaba,
Mevcutta Kablo TV'yi CI modülü ile kullanıyordum ancak yeni TCL 55C735 Televizyon aldım. Bunda CI modulü yok gözüküyor. Nasıl bir çözüm üretebilirim? 2 kumanda olmaması ve TV'nin tuner'ini kullanmak için CI modulü bana daha mantıklı geliyordu.
Kablo TV'nin web sitesinden baktığımda uydu alıcı kiralanabiliyor ancak hangisi daha iyidir, 4K hiçbirinde yok gördüğüm, KabloTV kullanıp televizyonunda CI modulü olmayanlara nasıl bir çözüm önerirsiniz?
|
|
Sinyal seviyesi ayarlanabilen ADSL modem
|
Samsung 40C6000'de HDMI problemi
|
Ekran ve ışık için en uygun boyut ve tip hangisi?
|
Projeksiyon için VGA Kablosu Önerisi
|
HP Compaq dx7500 hakkında
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.955 (Bu ay: 169)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri