Evde 1Gbps fiber internet kullanıyorum.
Superonline ın vermiş olduğu HG8245X6-10 ve ev içinde de 3 adet Deco M5 mesh AP var. (Router wifi kapalı)
Aslında router ayarlarda "ebeveyn kontrolü" var. İçinde web filtreleme de var. Ancak malesef verimli çalışmıyor. çokça kurcalamama rağmen istediğim performansı alamadığımdan kullanmıyorum.
—
Webde araştırdığımda Deco ürünlerde Parental control menüsü görüyorum ama bendeki uygulamada yok nedense. Sanırım elimdeki Deco-M5 ler üzerinden bu sorunu çözmem mümkün değil.
Bu nedenle router üzerinden evde hem zaman limiti hem de domain engelleme şekilde bir filtreleme yapmak istiyorum. (youtube, Netflix vb.)
Bunun yanı sıra uzaktan erişim ve ayarlara müdahale de olabilirse çok daha güzel olur.
Bana bu özelliklerde ve maliyet etkin bir ürün önerebilir misiniz?
Domain filtrelemesi için kaliteli router önerisi
Evde 500Mbit SOL fiber kullanıyorum. Ev içinde de 3 adet Deco m5 mesh AP var.
Superonline ın verdiği router : HG8245X6-10
Aslında router ayarlarda ebeveyn filtreleme var. Esasında cihaz bazlı domain filtreleme için ayarları çok güzel kurgulanmış ancak verimli çalışmıyor.
aynı ayarı 2 farklı sefer yaptığımda 2 farklı sonuç alıyorum. Bazen internet tamamen kopuyor vs vs.
decoda ise böyle bir özellik yok.
—
isteğim cihaz bazlı domain filtrelemesi yapmak. (Özellikle youtube ve netflix için)
Bu işi güzel bir şekilde yapabileceğim kaliteli ve memnun olduğunuz ürün önerisi istiyorum.
(uzaktan erişim de olabilse süper olur. Ama olmazsa olmaz değil elbette. )
Ethernet üzerinden MESH AP önerisi
|
Yerel ağda, cihazlar arasındaki bağlantı hızları
|
Mutfak için TV önerisi
|
Devralınacak Superonline aboneliği arıyorum
|
Fotoğraftaki sistem tam olarak nedir? [fiber]
|
Bu görüntü aktarım bağlantı türü nedir? (Converter)
Windows 10 parolasını unuttum
|
Meslek: Doktor
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 314
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 6.772 (Bu ay: 143)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar