Paspas takım almak zorundamıyım.
Clio 4 2015 otamatik aracımın sadece şoför tarafı paspas yırtıldı,diğer taraflar çok sağlam,genelde yanlız araç kullanıldı.
Firmalar takım satıyor, günah değilmi çöpe atmak diğerlerini.
Tek satan bildiğiniz yerler varmıdır.
Çiçeksepeti tv siparişini iptal etti ,fiyatlar yükselince
Selam arkadaşlar 10 gün önce 11.500 tl satılan tcl marka tv ,kampanyalı 10 bine inmişti çieksepetin de, bunu arkadaşa aldık,,4 gün öncede yine kampanya yaparak 10 bine düşürdüler,bu sefer bende almaya karar verdim ve sipariş oluştu, 2 kere mesaj attım kargoya ne zaman veriyorsunuz diye, en kısa zamanda dediler, bugün mesaj geldi ürünü tedarikçi temin edemiyor paranız iade edilecek diye, siparii verdiğimde diğer mağazalarda bu tv 12 bin tl satılıyordu,bu zaman içerisinde aynı tv diğer mağazalarda en ucuz fiyat 15 bine çıktı, ..
Şimdi bana paramı geri gönderecekleri 10 gün içerisinde ama ben üzerine 5 bin daha katarak ancak alabiliyorum,sanırım satıcı firma zam geldi diye uyanıklık peşinde, ne yapabilirim, sonuç alabilirmiyim, şimdiden teşekkürler cevaplar için..
(Vatan da 12600 tl seppette indirim ile kaçırmayın güzel fiyat..)
Çiçek sepeti firmasında 120hz, qled ,hdmi 2.1 ,,,2021 model çok başarılı bir tv var,kaçırmayın derim.TCL65c728
Son not: sahtekar firma tv satın aldım, ama fiyatlar yükselince göndermekten vazgeçti,müşteri hizmetleri sistem hatası olarak görüyor kampanyayı, bizi kandıracağını sanıyor..aman diyim çiçek sepeti görünce hiç bir kampanyasına inanmayın,mağdur olursunuz..
https://www.ciceksepeti.com/tcl-65c728-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-android-smart-qled-tv-resmi-distributor-garantili-kcm86378926?utm_source=Cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=urun_karsilastirma&adjust_tracker=2mbxcu2_5j2wtwd&adjust_campaign=urun_karsilastirma
KULAKLIK İÇİN AMFİ Mİ YOKSA SES KARTIMI ALMALI
Merhaba, denon hp1100 model kulaklık için pc den istenen verimi alamıyorum,kulaklığın hakkını vermiyor araya dıjıtal sinema anfisi koyarak denedim.
hiç uğraşmadan pc den gelen sesi güçlendirmek için orta halli bir harici ses kartı almak mı mantıklı olur, pc üzerinde müzik işleri ile de uğraşırken faydası olması açısından,
yoksa basit 150 tl civarı satılan amfi den mi almak daha mantıklı (Nux GP-1 Kulaklık Amfisi)gibi..veya (icon Duo22 Live
2 in-2 Out USB 2.0 Ses Kartı) cevaplar için şimdi den teşekkürler..
Karaoke isteklerinizi yazın
|
|
LİG TV..YORUMCU reha kapsal.
|
MODEME 2 ACCSESPOİNT BAĞLANIRMI
|
DALİ LEKTOR 8 & MONİTOR BX6 HANGİSİNİ ALMALI
|
Wd 3tb External hdd hem görünüyor hem işlem yapmıyor.
|
avr: Sony STR-DN1080+ front: paradigm monitor 11 v6 +center: paradigm cc390+ surround: paradigm surround 3+surround back: Wharfedale wh-20 +Sub: paradıgm sub12+sub:JBL L 8400 P + projeksiyon: Epson tw 9000w + Samsun 46 C 750+ media oynatıcı:Zidoo x9s ... |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.654
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 68.187 (Bu ay: 593)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 235 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri