Egea alıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
|
Şubat ayı için yüksek fatura çıkarmışlar
Arkadaşlar malum şubat ayı hepimiz için zor geçti. Yakınlarla olan görüşmeler felan eminim ki çok konuşmuşumdur. Normalde 47 tl olan telefon faturam bu ay 489 olarak gelmiş. Neyi aştığımı anlayamadım bile. Bazı durumlarda 1000 dk konuşma sürenizden şu kadar kaldı ya da 5 gb internetinizden şu kadar kaldı diye mesaj atarlar. Ancak bana gelen her hangi bir mesajda yok. Direkt fatura kesilmiş. Ne yapmalıyım nereye nasıl şikayet etmeliyim.
Çocuklar için manga tavsiye
Merhaba,
Hiç manga okumadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Oğlum 12 yaşında ve geçen gün arkadaşından "Satürn evleri" adlı mangayı almış ve büyük bir zevkle okudu. Şua anda 6. serisi çıktı ve hepsini aldı. Geçmiş Mangalardan yaşı itibarıyla 12-15 yaş arası tavsiye edeceğiniz mangalar nelerdir. Şiddet ve cinsel içerik bulunmasın istiyorum. Bunların serilerini bulmak zor odluğundan ingilizce veya türkçe olarak okuyabileceği veya indirebileceğimzi site ismi tavsiye eder misiniz.
Yarın LPG' ye büyük zam
Gazetelerde yer alan bilgilere göre 70 kuruş zam gelecek deniyor. Bu günden doldurmak gerek depoları.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/lpgye-buyuk-zam-6679405
Katlanır mangal tavsiyesi
Kedi sahiplendim. Şarjlı süpürge tavsiye edin.
Merhaba. Sonunda eve yeni birisi geldi ancak biraz tüylü. İyi bir şarjlı süpürge almalıyım. Eşya kalabalığından dolayı robot süpürge düşünmüyorum. Bütçe max 2000.
Xiaomi Mi Handheld 1C modeli ve Roidmi S1 Special için biraz aşabilirim. Bu gün HB de Hoover H Free 500 kampanya olacak sanırım. amazondan daha aşağı inerse bu da olabilir.
Önereceğiniz fiyat performans ürünü var mı?
Hangi Tefal Tava alınmalı
Arkadaşlar evde döküm tava kullanıyoruz normalde. Hanım kolay oldun diye en az 2 li (büyük+ küçük) tava alalım dedi. Tefal düşünüyorum. Zilyon çeşidi var. Fiyat performans hangi modeli alınmalı bunun.
Accent era şanzuman yağı değişimi
|
|
Milas-Ören Tavsiye kalacak yer
Son Giriş: 6 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 773
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 31.470 (Bu ay: 400)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 91 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar