proje bazlı çalışabilecek birilerini arıyorum.
Arkadaşlar Arduino, ile devre kurabilecek programlayabilecek birilerini arıyorum. Projemde button box, vites, el freni gibi usb ile bilgisayara bağlanabilecek parçalar olacak. Elimde istediğim devreler ve arduino kodları var. ben bu cihazları tek bir usb ile çalıştırmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa özel mesaj ile bana ulaşsın proje detayını ve ücretini daha detaylı konuşuruz.
Arkadaşlar Arduino, Raspberry Pi vb. Programlarda devre kurabilecek programlayabilecek birilerini arıyorum. Projemde button box, lcd ekran gibi usb ile bilgisayara bağlanabilecek parçalar olacak. Elimde istediğim devreler arduino yazılımları mevcut bunlara bakarak yeni bir modül tasarlayacağım ve hepsi tek bir usb ile bilgisayara bağlanacak. Proje detayını ve ücretini telefonda daha detaylı konuşabiliriz. Bana özel mesaj ile telefon numarası yollayanları arayacağım.
Windows 10 dil ayarları türkçe karakter sorunu
Arkadaşlar windows 10 dil ayarlarında tüm ayarlar türkçe olmasına rağmen programlarda türkçe karakter sorunu yaşıyorum çözüm önerisi olan varmı?
binance margin satışda param kaldı
Arkadaşlar merhaba binancede margin hesaba girdim isolated x10 hesabıma 50$ attım btc aldım sattım hesapta birşeyler oldu ne olduğunu anladım paramı nasıl çekeceğim anlayan varsa yardım edebilirmi?
Choremenin bildirim balonu nasıl kapatılıyor?
Chromenin engelle izin ver bildirim balonundan bıktım kapatılmıyormu bu?
i5 9600kf için anakart tavsiyesi
|
Projeksiyon ekranını multi monitöre çevirebilirmiyim?
|
F1 2019 için işlemci seçimi
Samsung note 4 hoparlör sorunu
|
wd book live bozuldu hddsini başka nasa takabilirmiyim?
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 72
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.271 (Bu ay: 121)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware