Arkadaşlar yeni kanalım için adobe karakter animasyon programını öğrenmeye calışacağım. bunun için gereksinimler yazıyor. ama siz ne önerirsiniz belli bir laptop var mı buna uyan özellikle hangi kısım önemli. 20bini geçmese olur mu?
Windows
Minimum gereksinim
İşlemci
Intel Pentium 4 veya Intel Centrino, Intel Xeon ya da Intel Core Duo (veya uyumlu) işlemci (2 GHz ya da daha hızlı işlemci)
İşletim sistemi
Windows 10 v22H2 sürümü, Windows 11 v21H2 ve v22H2 sürümü
RAM
8 GB RAM (16 GB önerilir)
Sabit disk alanı
Yükleme için 4 GB kullanılabilir sabit disk alanı ve yükleme sırasında ilave boş alan gerekir (kaldırılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
Monitör çözünürlüğü
1024x900 ekran (1280x1024 önerilir)
GPU
OpenGL sürüm 3.3 veya üzeri (12_0 özellik seviyesi ile DirectX 12 önerilir)
İnternet
Gerekli yazılım etkinleştirme, abonelikleri doğrulama işlemleri ve çevrimiçi hizmetlere erişim için İnternet bağlantısı ve kayıt gereklidir.*
Kurumdaki odalarda karel markasinin numara gostermeyen telefonlari var. Dahili hatlardan araninca hangi departman oldugunu goremiyorum. Bunu gosteren bir aparat var mi
resimleri karıştıran program
elimde 8 farklı icon var bunları 4*4 tablo içinde rastgele dagıtacak bir programcık var mı? her tıkladığımda farklı bir kart yaratsın. anlamsız sekiller olsun.
Acilir menu otomatik secim
Bir sitede form secimi yapiyoruz. Secinize basinca 4 secenek aciliyor birini seciyoruz yaklasik 50 secenek var ve hepsinde ayni seyi isaretliyoruz. Tab ile gecis yok mouse ile seciyoruz. Acaba kisa yolu var midir. Mesela incele deyip seciniz kismini bulup kelimeyi degistirip kaydet dersek tum secenekler secilmis olur mu
Etkileşimli sayfa indirme
İyi gunler bu sayfayı internetsiz bir yerde açıp öğrencilerime anlatabilir miyim. (öğrencilerim cezaevi içinde ve internet yasak)
Telefonla konusurken basilan rakam
Arkadaslar cep telefonuyla birini aradim. Ornek veriyorum. Bisey sordum kabul ediyorsaniz 1 e basiniz kabul etmiyorsaniz 2 ye basiniz dedim. Kaca bastigini gosteren bir program var mi
interaktif sayfayı kaydetme
çoçuğuma evde okuma yazmaöğreteceğim. ama evde internet yok. bu sayfadaki flash dosyasını nasıl kaydedebilirim. idm ile olmuyor sadece sesi kayıt ediyor.
Webcam monitore
Webcami bilgisayar kasasi olmadan monitorune goruntu verecek sekilde modifiye yapabilir miyim. Yani usb cikisli kamerayi vga girisli bir monitore kasasiz bir sekilde goruntu vermesini saglayacak ara ekipmanlar var midir?
Kiralik sanal market uygulamasi
|
100 kişiye sorduk
aileler yarışıyor için bir html site tasarladım ama çok basit bir görüntüsü oldu.
toplamda 50 soru ve 300 cevap olacak yani beni çok ugrastıracak. bunun kolay yolu var mı?
olay şu: şimdi yarışmacılara soracagım "100 kişiye sorduk 6 populer cevap arıyoruz: KÜMESTE YAŞAYAN BİR HAYVAN? soyleyin"" dedim bu html sayfa televizyona bağladığım laptop ile ekrana geldi.
yarışmacı ördek dedi. bende elimdeki cevap kağıdına baktım. biraz laf kalabalığı ile bakalım var mı deyip mouse ile 5 yazan yere bastım açtım. Diğer yarışmacıya dönüp ama daha populer cevap var deyip cevap istedim. o da tavuk dedi. mouse ile 1 yazana bastım. boyle boyle oynadık.
2.soru için bu sayfayı kapatıp başka bir html sayfası açıp aynı işlemleri devam ettirdim.
ama ekranda daha profesyonel bir goruntuyu nasıl elde edebilirim.
ugrasıp yaptığım html site:
Meslek: internetçi
ADANA KAYA GİBİ |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 494
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 28.257 (Bu ay: 319)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware