Ubuntu bilgisayarım açılmıyor
Sanırım gereksiz programları silerken parlak izi okuyucu programı da silerek hata ettim.
Birkaç programı sildikten sonra reboot ettiğimde, blgisayar görseldeki yazıları gösterip kalıyor.
Şu durumda kişisel dosyalarımı kurtarabilir miyim?
Ya da komple işletim sistemini yeniden yüklemeyi düşünsem kişisel dosyalarımı silmeden bunu yapabilir miyim sizce?
Bilgisayarım Acer Swift
İşletim sistemi Ubuntu 22-04
Hasta muhabbet kuşumuz
Yaklaşık 2 senedir bizde olan muhabbet kuşumuz son bir aydır çok tuhaf davranmaya başladı. Önce güneş çarpması nedeniyle nezle oldu. Yemek yiyordu ama hiç konuşmuyor ve ötmüyordu. Sürekli uyukluyordu. Sadece yardım ister gibi cik diye ses çıkarabiliyordu. Veterinere götürdük soğuk kapmış dedi, Antibiyotik ve vitamin verdi. Nezlesi iyileşti, şimdi keyfi yerinde. Ama gün içinde sık sık kal geliyor, donuyor, bakışları duruşu donuklaşıyor. Bacaklarını kontrol edemiyor, poposunun üstüne oturup kalıyor. Normalde ele alınmayı sevmez ama kal geline tepki veremiyor. Bir an enerji bulup uçmak isterse uçarken önünü mü göremiyor bilmiyorum duvara doğru uçup çarpıyor, konmak istediği yeri ıskalayıp düşüyor. Çok keyifliyken bir anda donuyor, saf saf bakınmaya başlıyor. Sürekli uyukluyor. Oyun oynarken bile oyunu bırakıp uyuklamaya başlıyor. Yemek yemesi normal.
Kuşun yaşını bilmiyoruz çünkü bize başka bir evden uçtu geldi. Bize geldiğinde de yetişkindi. Bizdeki 2. senesinin içindeyiz.
Sizce ne olabilir, böyle bir durum görüldü mü daha önce?
Hasta halinin resmi: hizliresim.com
Kendine gelince: hizliresim.com
video1: video.imgyukle.com
video2: video.imgyukle.com
Aydın'da veteriner önerebilirsiniz..
tv'ye aktardığımbilgisayar görüntüsünün küçülmesi.
|
|
İSO ayarı getirebilecek bir kamera uygulaması?
|
evin bir odasını yabancı bir öğrenciye kiralamak
|
İde CD-ROM nasıl bağlanır?
|
|
|
DT 9103 hard disk tanıtma
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 219
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 3.355 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar