bireysel emeklilik devlet katkısı hakkında
Merhaba
Bireysel emeklilik poliçem 6. yılını doldurmak üzere. Buna göre devlet katkısının %35'a hak kazanacağım. 100 lira yatırdığımda 100*0,3*0,35 = 10,50 devlet katkısına erişimim olacak diye anlıyorum. Yaptığım hesap doğru mu?
Ana paranın hangi fonlarda değerleneceğini biz seçebiliyoruz fakat devtlet katkısının hangi fonda değerlenceğini devlet belirliyor. Bu fonun performansı hakkında bir bilgi bulamadım.
1 Ocak 2024 devlet katkısı 10.000 olan birisinin bu tutarı 2024de eklediği devlet katkıları haricinde ne kadar oldu. Bunu öğrenebileceğim bir yer var mı?
Bunu sormamın nedeni devlet katkısından alacağımız para iyi yönetilmediği için eriyor olabilir mi?
Sizce bireysel emeklilik mantıklı mı?
Asya'da Digital Nomad hayatı yaşan var mı?
Merhaba
Ben uzaktan çalışıyorum. Bir süre Tayland ve diğer Asya ülkelerine gidip orada yaşamayı düşünüyorum. Benzer bir hayat yaşayan var mı? Böyle bir topluluk veya web sitesi biliyor musunuz?
Fransız balkona dış ünite montajı
Merhaba
İstanbul Kağıthane'ki evime çok acil klima taktırmam gerekiyor. Binanın dış cephesi dış ünite montajına uygun değil. Sadece fransız balkona metal sepet/kafes kaynaklanıp dış ünite bunun içine konuyormuş. Bir yer ile görüştüm hem ücreti yüksek hem de bir hafta sonra hazır olur dedi.
Bu işe kısa süre içinde halledebilecek kaynakçı/demirci tanıdığı olan var mı? Bana iletişim bilgilerini özelden atabilir misiniz?
İstanbul Avrupa yakası detaylı klima temizliği yapan yer
Merhaba
Klimadan kötü koku geliyor, geçen sene bir servis çağırdım fakat memnun kalmadım. İstanbul Avrupa yakasında gerçekten detaylı temizlik ve bakım yapan bir servis arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Online özel hoca bulma siteleri
Merhaba Arkadaşlar
Online birebir ders almak istiyorum. Bunun için bazı siteler buldum. örnek olarak italki.com, preply.com ve tutoroo.co
Bu sitelerden birisi üzerinden bir özel hoca ile anlaşmayı düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mı? Dikkat edilmesi konular nelerdir?
Ekran kartı yükseltme tavsiyesi
|
İstanbul avrupa yakası kiralık daire
|
Yol bilgisayarı kaza hızını kayıt ediyor mu?
|
HP PAVILION 15-CX0026NT
|
|
psn: exsina --- PS4 Digital takas referanslar: emrekurtxx - Shadow of Mordor, Drago - Knack, errgin - AC Unity, brioche2 - INFAMOUS SECOND SON, Bjk@@N - Resident Evil, rusty19 - Dying Light , winterice - Zombi, NiTRocy - Mortal Kombat X, mhasal - Mad MaxAlmak istediğim oyunlar: PERSONA 5, JOURNEY, INSIDE, TITANFALL 2, NIER: AUTOMATA, HELLBLADE, YAKUZA, WIPEOUT, PREY, LITTLE NIGHTMARES, Firewatch, |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 301
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 15.479 (Bu ay: 254)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun