24 Bin Bütçe Hangi televizyon?
Merhaba Arkadaşlar,
Pazartesi günü LG 65NANO916PA 65 inç alacaktım 18500 TL ' den 24.500' e çıkardılar. (muhtemelen fiyat yüksekte olsa bu cihazı alacağım)
Ben daha düşük bütçeyle 65 inç muhteşem bir panelli ekranlı televizyon alabilir miyim?
Yazılım kısmını bir Android Box veya Apple TV gibi bir sistem ile kullanarak çok ciddi bir kar sağlayabilir miyim?
- Oled tv lerde garanti süresi sonrasında genelde ekran yanığı oluyormuş ondan çekiniyorum.
Yada bu fiyat skalasında başka alabileceğim daha iyi bir televizyon var mı?
Neden?
Teşekkürler.
Hangi termostatik vanayı almalıyım?
Merhaba,
2,5 yaşında bir oğlum var, odasını artık ayırdık.
Çocuğumun odası evin en soğuk odası oluyor, en köşede en arkada kaldığından sanırım.
Evde sözde dışcephe yalıtım var ama İstanbul Sarıyer Deniz' e 2 km yukarda tepede olduğumdan mı ( 5. kattayım) bilmiyorum çok fazla doğalgaz faturası ödüyorum.
Peteklere termostatik vana koymayı planlıyorum.
Tasarruflu olacak şekilde hangi vanayı kullanmamı önerirsiniz?
Danfos Ra 2000 gördüm ama kiracıyım, her odaya Danfoss koymam çok maliyetli olacaktır.
Boyanabilir Desenli Duvar Kağıtları - HobbyWall
HobbyWall marka boyanabilir duvar kağıtları indirimli olarak Trendyol' da satışa sunulmuş.
Evde çocuğuyla veya tek başına aktivite yapmak isteyen varsa güzel bir etkinlik olabilir.
Keza benim gibi her tarafı boyamaya çalışan küçük çocuğunuz varsa tam sizlik bir ürün olabilir.
Merhaba , Vestel kilit ekraninda saat ekranın tam ortasında kaldığından ekran koruyuucu olarak ayarladigim resimler kötü duruyor.
Ayrıca ekran resmi olarak sectigim kilit ekranında daha soluk gözüküyor. Sanki üzerinde bir gölgeleme var gibi.
Ekledigim resimden görebilirsiniz.
|
Vestel Flora 12Btu Kulakta Basınç Sesi?
|
Salonum için hangi klimayı almalıyım? ( Çocuklu Ev )
|
Nem almak için portatif klima uygun mudur?
|
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 315
İkinci El Bölümü Mesajları: 71
Konularının görüntülenme sayısı: 22.037 (Bu ay: 447)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri