Bildirim
Gönderileri
Yunpa_ltd (Yunus Közenk) · Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel altına konu açtı.
3 yıl
Clio 4 Tekleme Problemi…
Arkadaşlar Clio 4 benzinli 1.2 koy aracım bar geçenlerde yakıt ışığı yandıktan sonra merak ettim biraz daha uzun süre kullandım tam olarak ne kadar yol yapacak diye. Neyse daha sonra yakıt aldım ama o zamandan beri araba tekliyor, çok gaz yemiyor bi tuhaf çalışmaya başladı. Yakıt filtresinden şüpheleniyorum ama Clio 1.2 benzinli de filtre varmı bulamadım. Dizel için var ama benzinli için yakıt filtresi değiştiren var mı acaba? Var ise yakıt filtresi nerededir? Teşekkürler…
|
|
Yunpa_ltd (Yunus Közenk) · Gereksiz Mesajlar altına konu açtı.
13 yıl
Donanımhaber Referanslarım... Yunpa_Ltd...
|
Hakkında
Forum İmzası:
Alış-Veriş Yaptıklarım http://forum.donanimhaber.com/m_50986935/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50986935 Olumsuz Referans: Grileo; Arızalı makina verdi, iadesini talep edincede beni karalamaya çalıştı... Tiegor; Ciddi Anlamda Beni Dolandırdı, Ürünü Aldı Kayıplara Karıştı... Salom; Lcd Ekranı Arızalı Cihaz Gönderdi, Para Verecekti Göndermedi... |
Forum İkinci El İmzası:
Alış-Veriş Yaptıklarım http://forum.donanimhaber.com/m_50986935/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50986935 Olumsuz Referans: Grileo; Arızalı makina verdi, iadesini talep edincede beni karalamaya çalıştı... Tiegor; Ciddi Anlamda Beni Dolandırdı, Ürünü Aldı Kayıplara Karıştı... Salom; Lcd Ekranı Arızalı Cihaz Gönderdi, Para Verecekti Göndermedi... |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 392
İkinci El Bölümü Mesajları: 311
Konularının görüntülenme sayısı: 4.115 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 392
İkinci El Bölümü Mesajları: 311
Konularının görüntülenme sayısı: 4.115 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları