Bildirim
@glokal
En az 100 Konu Açtı
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
En az 100 Farklı Gece DH’deydi
"teğmen": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Arkadaşlar Merhaba
Telefon değişikliği yaptım eski yedeklerimi pc attım daha sonra yeni aldığım telefona yüklemeye çalıştığımda "yedekleme bozulmuş olduğu için geri yüklenemedi hatası veriyor" yedeği alıp başka pc den de denedim yine aynı sorun.Telefon ve iTunes güncel. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Hakkında
Meslek: öğrenci
Meslek: öğrenci
Forum İkinci El İmzası:
24.800 TL'nin Uzerinde islem hacim için referanslarİma bakiniz.---------------------------------------------------------------------- REFERANSLARIM:salagil(nokia n81 aldim)--Ostard (iphone 4 aldim)--MetinOktay10(Femset sattim)--nero67(iphone 4 aldim)--sezmik(lys hazırlik kitabları sattim)..Quark (samsung note aldim) brazen ( iphone 4s aldim)--gokhan20002001 ( iphone 4 aldim)--the_KHA ( 2 adet iphone 4 aldim)-berbers (s3 mini aldım)-Serquano (iphone 4 aldım)-itake(iphone 4s aldım)-asker1695(pasaport hakkı satın aldım)--Ottiman(iphone 4 aldim)--HTCONE1(iphone 4 aldım)--menajer8728(blackberry 9900 sattım)--Freev(iphone 4 aldim)--Tolgacem(iphone 4 aldim)--marmarafb(iphone 4s aldım)--harmonyoa(2 adet iphone 5s aldım)--harmonyoa(3 adet 5s aldım)--flexnacht(iphone 5s aldim)--maverickss(iphone 5s sattım)--maverickss(LG 2 aldım) |
Resimler
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Nissan
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 502
İkinci El Bölümü Mesajları: 308
Konularının görüntülenme sayısı: 4.541 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 502
İkinci El Bölümü Mesajları: 308
Konularının görüntülenme sayısı: 4.541 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları